- Poruka
- 201.725
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako su mene izabrali par puta, a ne znaju ni ko sam, niti čime se bavim? Ili su ciljano išli na vrh zgrad i dupleks? Sreća pa imam jaka vrata i alarm sa kamerama. i mog pas, on mi je ipak miliji od tehnike.
jel one sto laju![]()
rekla sam ti da je ceo Beograd na primer teren... ja nasumice uzmem mapu zgrade ili ulice i to je to...Значи, бирана клијентела? Прво провера имовинског стања?

Potrudi se da to i ne budem, ali na onaj lepši način.![]()

rekla sam ti da je ceo Beograd na primer teren... ja nasumice uzmem neku zgradu ili ulicu i to je to...
onda sve obradim sto mi je dostupno... provera duhovnog stanja![]()
potrudi se ti![]()
Срећа ваша, па у Београду има доста следбеника разноразних црно-црвено-жутих идеја. Ловина вам на дохват руке.
bavimo se iskljucivo humanitarnim radom 
Trudim se, zovem na lubenicu, slikanje, glednje blogova, hoću da sednem na tvoj krevet i mazim macu... a ti tako hladna. Nije moguće da među vama nema nikoga sa toplim srcem?
Trudim se, zovem na lubenicu, slikanje, glednje blogova, hoću da sednem na tvoj krevet i mazim macu... a ti tako hladna. Nije moguće da među vama nema nikoga sa toplim srcem?

Mona, kako ti ga nije žao ???
Evo Rifko, ja ću da ti dam ako ona neće, nemoj da plačeš molim te, srce mi se slama.
ima svi osim mene
pateticno, umes ti i bolje![]()
Sta da mu das?
gledas kroz sebe :bavimo se iskljucivo humanitarnim radom
![]()
Sta da mu das?
Sta da mu das?
ne volim kupusШта год му треба, па зар не видиш како је сладак и добар, као купус ?!
al moze paradajz 
У комшилуку имам пар примерака ваше врсте. Добри и поштени људи.
На њихову несрећу, рођени су и одрасли у периоду без икакве религиозне свести. Зато су и били лаке жртве.
pa lepo nek ti da![]()
Pazi, Baki mi se nudi. Možda se odlučim za mlađe i zdrvaije, sa sela.
da se zarumenis malo