skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
više puta me je dovela u stanje kliničke smrti.

a ja sam se na svaku njenu mudrost :hahaha1: do suza :mrgreen:
no dobro, vratiće se ona, čim otvore zoo vrt :hahaha1::mrgreen:
sad je trenutno na pauzi :hahaha1::mrgreen:

17884_majmun03-ap-_f.jpg

Terasko... jel poznaješ ti nekoga ko radi u bucpljucu?
Evo jednog zanimljivog pitanjca sa sajta koji si postavio.

Molio bih da neko ko poznaje kontrolore bus plusa proveri informaciju koju sam dobio::: Naime, cuo sam da su od svoje plate bili duzni da daju pare za svoje majice bus plusa, kao i nekih 5000 din za "zaduzivanje" validatora u slucaju nekog ostecenja itd... Ko se bunio mogao je da "uzme svoju radnu knjizicu" ili da ide u nocnu kontrolu... a promena je kako kazu nastupila preko noci i samo su im javili e gospodo vi vise ne radite za gsp sad radite za bus plus (apex) ... :S

POSTOJI NOCNA KONTROLA? ? ?
:eek: :eek: :eek:

Ja sam pre par dana, posle cca 2 godine išla noćnim autobusom.
Ušla sam kod Pionirskog parka, unutra neki deda ide po busu i naplaćuje karte. Dajem mu 200 dinara a on mi pruža 120 nazad i pita "jel može ovako"? Pogledala sam ga "belo", jer nisam znala koja je cena karte pa sam mu tražila kartu, on mi zgrabio iz ruke onih 120 din, dao mi kartu i 80 dinara ali nisam videla one prave bucpljuc kontrolore

Ušla sam kod Pionirskog parka, unutra neki deda ide po busu i naplaćuje karte. Dajem mu 200 dinara a on mi pruža 120 nazad i pita "jel može ovako"? Pogledala sam ga "belo", jer nisam znala koja je cena karte pa sam mu tražila kartu, on mi zgrabio iz ruke onih 120 din, dao mi kartu i 80 din.

pa da too bas u nocnom prevozu je i dalje isto, ali znas ono mislio sam da do 9 rade jel sad duuze mozda?

Ušla sam kod Pionirskog parka, unutra neki deda ide po busu i naplaćuje karte. Dajem mu 200 dinara a on mi pruža 120 nazad i pita "jel može ovako"? Pogledala sam ga "belo", jer nisam znala koja je cena karte pa sam mu tražila kartu, on mi zgrabio iz ruke onih 120 din, dao mi kartu i 80 dinara ali nisam videla one prave bucpljuc kontrolore

Ovo je već previše!

ne znaam ne vozim se ni ja nocnim, ali me zanima dal ih ima posle 9

dunno-1.gif

Ovo je već previše!

Naravno da je previše... A ne znam jel si primetila ali ove fore sa "masovnom" kontrolom se obavljaju uglavnom na - -da tako kažem, sporednim stanicama.
Valjda neće da se brukaju pred svetom. Ja barem nisam videla nigde u centru grada da se napravi kolona od 5 - 6 autobusa, kad se otvore vrata po jedan kontrolor ulazi na prednja i zadnja vrata a napolju kontrolori staju i blokiraju vrata za izlaz i prave čistku

stada kazem, sto da me vole :lol: al vole me makar muskarci i to je nesto :aha:
sta mislis zasto je to tako :lol:

ne znaam, vi zeene ste nezgodne ja imam mnogo prijateljica i kontam da ste mnooogo sujetnije i da ste cepidlake i odnosi su vam taako cudni, cesto glumite da ste sve na note a mrzite se... a sto se tebe tice sad se moje drugarice sa foruma osecaju ugrozeno jer je dosla nova zena, to je to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back