Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
Kakve efekte ima podvarak?
Универзитет у Мичигену није вршио тестирања на подварку, тако да су могуће разне шпекулације на тему "Утицај подварка на сексуалне престације".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve efekte ima podvarak?

Samo hladne obloge i mirovanje i proci ce te to zelenilo.Ne brini,nije to nista-mnogi pozelene na ovakvim temperaturama...Ајмо, живо.
Добро јутро.![]()

Ајмо, живо.
Добро јутро.![]()
Ivan moderator!? Hm. Šteta.
Jutro.
Ma daj, ne seva na tebe, Sunašce, sad si ko Terasko...stvarno duva, možda je Surbela prizvala kišu, osećam miris ozona...
Dobro jutro Ivane i anarho kupusaru, ljubitelju crvene boje.

Јес' вид'о резултате истраживања универзитета у Мичигену?
Јутро мили.
Како пљушти код нас, биће поплаве...
Бем ти више ову кишу, зажелех се сунца.
Mičigen ima univerzitet? Gde je Mičigen? Koliko kaca godišnje ukisele, prvo daj takav podatak.
Odlično, pravo okruženje za anarhiste, sve u rasulu.
Jesi li razmišljao da sagradiš jednu barku i u nju staviš po par od svih gejeva iz svih vrsta i tako ih spasiš izumiranja?
По статистици центра за развој футошког купуса, годишње се у Мичигену користи око 30000 Т купуса, од кога само мали проценат киселе импотентни мушкарци.
Јел' ти то резервишеш место ?
Eto vidiš, em su impotentni, em ne kisele dovoljno. Nisu ono merodavni, daj nešto realno. Evo u moju zgradu u podrumu kad uđeš u vreme kad ima kupusa, sve tako lepo miriše da ti se ne izlazi iz podruma. Svaki stan ima bar po 200 litara bure. pa kad krenemo da pretačemo, onako zajedno i da pijemo prvi raso' Uhhhh, jedva čekam. A zdravlje na usta ulazi, kako piješ, tako ti zdravlja ispunjava telo. Nema kod nas onih sa sela što samo slatkiše jedu, čak i dođoši se asimilirali i naučili kako se kiseli. Čak niko više ne izuve ni cipele ispred vrata stana. Rešili smo se tako i komunista i anarhista, oni nikako da prihvate taj običaj da se cipele ostavljaju sa unutrašnje strane stanova.
A kad krenu sarme da se motaju, pa svi popalimo aspiratore... ceo kraj zamiriše, niko neće na posao da ide od miline koja nas okružuje.
Vidiš Baki, ti takva osećanja ne možeš da doživiš, ti vaši salaši su izolovani, tmurni, izgubili ste onaj bitan deo ljudskosti poznat i kao zajednica.
Meni to ne treba, ja živim na 21. spratu, neće voda do mene. Ja sam blizak nebu.
Док седим испод ораја, пијуцкам дудовачу и хладим се водом из мог бунара, замишљам ту твоју зграду окружену бетоном и плаче ми се за тобом, веруј ми.
Знаш ли зашто се у Кули граде зграде са максимално 3 спрата ?
Znam. Ne umete da gradite više od 3 sprata. To se još zove nestručnost i nesposobnost, često i lenjost. Vi ste otuđeni.
Нема ништа лепше од лајања јакопсфелдских кера, док се магла спушта на плодне њиве које пуштају благи миомирис кравље балеге.
А када се скупи екипа, па заиграмо камена с' рамена или надвлачења конопца, ееее милине.