gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Како би и знао, зар не?
Шта би од оног твог путешествија бо беломе свијету?
bio prošle godine mesec i po dana...ove godine idem samo 15 dana..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како би и знао, зар не?
Шта би од оног твог путешествија бо беломе свијету?
Хахахха...
Мој деда постио сваки пост и наређао деветоро деце.![]()
Хахахха...
tacno, stari su postili ali su se zato u neposne dane razbijali od mesista..
Мој деда није постојио, није имао ни деветоро деце.Хахахха...
tacno, stari su postili ali su se zato u neposne dane razbijali od mesista..
Мој деда није постојио, није имао ни деветоро деце.
Имао је 9 жена.
pa i ja jedem meso, ali ne u vreme posta i ne u vreme letnjih vrućina...Ribu ne računam u meso...
Након бабине смрти. Једну за другом, не упоредо. Без укњижавања. Бринуо он о својој деци. Оставио 2 станчуге у Београду и викендицу у Врујцима.strašno...![]()
Колико знам, раније се месо знатно ређе јело него данас. На празник и то најчешће живинско месо.
jedem i ja, ali sve umereno...a leti nije lose pojesti parce svezeg mesa sa rostilja...leti se najvise i rostilja...
Након бабине смрти. Једну за другом, не упоредо. Без укњижавања. Бринуо он о својој деци. Оставио 2 станчуге у Београду и викендицу у Врујцима.![]()
Колико знам, раније се месо знатно ређе јело него данас. На празник и то најчешће живинско месо.
Људи су некад живели 40-50 година у врх главе. Махом су умирали од излечивих болести.tako je avionče...jelo se mahom živinsko meso....ljudi nisu prevashodno mesožderi, a po ovom savremenom trendu ishrane, unose mnogo više namirnica animalnog porekla no što su njihovi preci činili.
tako je avionče...jelo se mahom živinsko meso....ljudi nisu prevashodno mesožderi, a po ovom savremenom trendu ishrane, unose mnogo više namirnica animalnog porekla no što su njihovi preci činili.
ne govorim o nekim vremenima od pre 300 godina....
stari su i te kako jeli meso....moj deda je isto postio svaki post ali se zato ostalim danima jelo meso i to svakodnevno...svi su drzali stoku i zivinu...
baš bih voleo da dođeš i da raspališ roštilj u Podgorici...![]()
Је с’ ти блесав? Само ми фали још једна крвопија...Боље да је иза себе оставио које дете више него зидове.
nije bilo frižidera, pa se stoka, sem za slavlja, slave ili parastose nije ni klala, sem zimi.
zasto? i ja zivim u gradu pa ljudi pale rostilje(one na gas naravno) cak i na balkonima...
ne govorim o nekim vremenima od pre 300 godina....
stari su i te kako jeli meso....moj deda je isto postio svaki post ali se zato ostalim danima jelo meso i to svakodnevno...svi su drzali stoku i zivinu...
Је с’ ти блесав? Само ми фали још једна крвопија...
Доста ми је једна тетка што би све фифти-фифти.
А ни презиме више не носи дедино.
suseno meso, kobasice, kavurma i ostalo se moglo preko cele godine godine drzati u supi...
Па онда кад је рекла мом оцу „чист рачун дуга љубав“ ја са њом имам строго послован однос. Кад ме зове да јој учиним нешто, ја отрчим. Кад ми се приближава рођендан ја јој само дојавим да сам видео неку добру стварчицу. Не знам шта она мисли, али знам шта ја мислим.Где је ту љубав?![]()