naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
ZANEO SE MALKOlabe kolika si ti pukotina.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZANEO SE MALKOlabe kolika si ti pukotina.
![]()
Izvini, ispravila sam se odmah. Mada ako sam ja baba, ti si nedvosmisleno idiot. Ne vređamo se, istina i samo istina!PREKKIINI DA MI GOVORIS DA SAM IDIOT PREVRSILA SI SVAAKU MEERU A JA TI JOS OVVVDE I POMAZEM
OTVOREN? Stvarno? Čime? Onom spravom za mučenje?JESAM HVALA NA PITANJU DRUGAR
stvarno? Priliči samo gejevima? Hmmm.TRILIJAN PREKINI DA MI SALJES UVREDLJIVE PORUKE, JA TO TEEBI NIKAD NISAM RADIO NIITI SAM TE VREDJAO NA BIILO KOOOJI NACIN OVO JE NISKO STO TI RADIS I NE PRILICI ZENSKOJ OSOBI
Pogledajte prilog 245242
svi smo mi pomalo terasko.Ово постаје лудило. Да те упознам са момком о коме ГГ и ја водимо расправу?![]()
Даме и господо, морам да се наспавам, сутра ми је у плану да у ваздух дигнем електрану.
ALI VIDII, JA NE MENJAM TE VREDNOSTI ZA DRUGE, SAAMO KAZEM DA JE SVE BITNO I TAJ VIZUELNI UTISAK JE VEOMA BIITAN
Izvini, ispravila sam se odmah. Mada ako sam ja baba, ti si nedvosmisleno idiot. Ne vređamo se, istina i samo istina!
OTVOREN? Stvarno? Čime? Onom spravom za mučenje?
Zamišljam upravo!
WOW!
stvarno? Priliči samo gejevima? Hmmm.
svi smo mi pomalo terasko.
![]()
ja sam mu samo prijatelj, koji bi da ga upristoji...
Da ne misliš da si vidovita? Promašaj, nisi.
Probaj ponovo.
Drugar slusas li ovo ?
Otkuda elektrana u Kuli?Moras da prestanes sa konzumiranjem vinjaka...Даме и господо, морам да се наспавам, сутра ми је у плану да у ваздух дигнем електрану.
Ja pravim tortu, sad ću, samo da je premažem filom.
Нема потребе ми смо то већ урадили
Ovo je dno, brate mili.
pa to se tako kaže, prijatelji. Opusti se, vidiš da večeras svi pričamo samo istinu.ja sam mu samo prijatelj, koji bi da ga upristoji...
Otkuda elektrana u Kuli?Moras da prestanes sa konzumiranjem vinjaka...![]()
Поновите заједно, ватромет љубави.![]()
Салжем се са тобом, само наводим случај какав јесте.[/QUO
Jadan momak. Nesrećan, a ne zna zašto. Kakva kola, kakvo odelo, sve je to nebitno. Za normalnog čoveka.Ili ženu.
pa to se tako kaže, prijatelji. Opusti se, vidiš da večeras svi pričamo samo istinu.
Hoćeš piće? Trnjina časti!
Neću kolektivnu odgovornost. Ivan i Ref, jasno ko Don Kihot i Sančo Pansa...