skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

worms_3.jpg

Stopala su mi i dalje 36, noge nisam merila...

gfoot-1.gif

Neće niko da te zatvara, već otvara. To se zove unapređivanje, pozitivni pomak, nadgradnja.

Što komplikuješ stvari... Jednostavno - budženje!!!

Ti si savim zbunja dete slatko. Znaš da se gejevi ne zanimaju za devojke?

nisam zbunjena. Terasko je gej i ti si mu dečko. Ti si bi i sviđa ti se Trnjina. Terasko je ljubomoran.

Ja sam kolateralna šteta.

Skroz jednostavno, zar ne?

(druga alternativa je da ste ti i terasko jedna osoba koja boluje od sindroma podvojene ličnosti ili već kako se to zove, ali ona vaša psihološkinja bi mu za to već utvrdila dijagnozu i prepisala lek pa bi stvar bila sređena. Naravno pod uslovom da on redovno pije taj lek što vidim da nije slučaj pošto još uvek ispoljava simptome)

terasko, ne budeš li skinuo tu sodomsku zastavu, trajno te brišem sa spiska prijatelja! Preterao si...:rtfm:
I ne ismevaj više Trilijan...:roll:

HVALA! Zamalo da me otera sa foruma!

Poslednja izmena:
nisam zbunjena. Terasko je gej i ti si mu dečko. Ti si bi i sviđa ti se Trnjina. Terasko je ljubomoran.

(druga alternativa je da ste ti i terasko jedna osoba koja boluje od sindroma podvojene ličnosti ili već kako se to zove, ali ona vaša psihološkinja bi mu za to već utvrdila dijagnozu i prepisala lek pa bi stvar bila sređena. Naravno pod uslovom da on redovno pije taj lek što vidim da nije slučaj pošto još uvek ispoljava simptome)

oćeš da prekineš da me vređaš govoreći da mi je terasko dečko...:evil:

HVALA! Zamalo da me otera sa foruma, idiot mali!

PREKKIINI DA MI GOVORIS DA SAM IDIOT PREVRSILA SI SVAAKU MEERU A JA TI JOS OVVVDE I POMAZEM

Ako mu je ona eskort, onda razumem to dokazivanje u svetu mužjaka. Ako ne može drugačije, onda mu treba pomoć. On se dokazuje drugim muškarcima, na njih se loži, ona je samo lutka. Potrebna mu je muška pažnja, a to je već druga stvar.

И ко сад наврће воденицу на шећерну водицу... :lol:

Кад имаш добро одело, добар сат, скупе ципеле... Логично је да имаш и добра кола. У случају поменутог момка – девојку. Он се свиме тиме показује у свом друштву, пред мушкарцима и женама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back