sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.244
koooooje crve?
Stopala su mi i dalje 36, noge nisam merila...
Neće niko da te zatvara, već otvara. To se zove unapređivanje, pozitivni pomak, nadgradnja.
Što komplikuješ stvari... Jednostavno - budženje!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koooooje crve?
Stopala su mi i dalje 36, noge nisam merila...
Neće niko da te zatvara, već otvara. To se zove unapređivanje, pozitivni pomak, nadgradnja.
odličan avatar...![]()
Kako se ne otme kontroli kada ja pocnem da kuckam u pripitom stanju?Nije lepo kada se probudis i vidis da si banovan...Otelo se kontroli
![]()
![]()
Što komplikuješ stvari... Jednostavno - budženje!!!
Kako se ne otme kontroli kada ja pocnem da kuckam u pripitom stanju?Nije lepo kada se probudis i vidis da si banovan...
Cudno.Ja osecam obavezu da svakome odmognem...JA OSECAM OBAVEZU DA SVAKOME POMOGNEM
Она својом одговарајућом одећом потврђује његов статус.
Ti si savim zbunja dete slatko. Znaš da se gejevi ne zanimaju za devojke?
terasko, ne budeš li skinuo tu sodomsku zastavu, trajno te brišem sa spiska prijatelja! Preterao si...
I ne ismevaj više Trilijan...![]()
NIJE LEEEEEPO

nisam zbunjena. Terasko je gej i ti si mu dečko. Ti si bi i sviđa ti se Trnjina. Terasko je ljubomoran.
Ja sam kolateralna šteta.
Skroz jednostavno, zar ne?
(druga alternativa je da ste ti i terasko jedna osoba koja boluje od sindroma podvojene ličnosti ili već kako se to zove, ali ona vaša psihološkinja bi mu za to već utvrdila dijagnozu i prepisala lek pa bi stvar bila sređena. Naravno pod uslovom da on redovno pije taj lek što vidim da nije slučaj pošto još uvek ispoljava simptome)

Kako se ne otme kontroli kada ja pocnem da kuckam u pripitom stanju?Nije lepo kada se probudis i vidis da si banovan...
nisam zbunjena. Terasko je gej i ti si mu dečko. Ti si bi i sviđa ti se Trnjina. Terasko je ljubomoran.
Ja sam kolateralna šteta.
Skroz jednostavno, zar ne?
(druga alternativa je da ste ti i terasko jedna osoba koja boluje od sindroma podvojene ličnosti ili već kako se to zove, ali ona vaša psihološkinja bi mu za to već utvrdila dijagnozu i prepisala lek pa bi stvar bila sređena. Naravno pod uslovom da on redovno pije taj lek što vidim da nije slučaj pošto još uvek ispoljava simptome)
HVALA! Zamalo da me otera sa foruma, idiot mali!
nije lepo da Trilijan prozivaš da nije otvorena....jesi li ti otvoren?![]()
Cudno.Ja osecam obavezu da svakome odmognem...
oćeš da prekineš da me vređaš govoreći da mi je terasko dečko...![]()
Ako mu je ona eskort, onda razumem to dokazivanje u svetu mužjaka. Ako ne može drugačije, onda mu treba pomoć. On se dokazuje drugim muškarcima, na njih se loži, ona je samo lutka. Potrebna mu je muška pažnja, a to je već druga stvar.

JESAM HVALA NA PITANJU DRUGAR
Jel se secas zbog cega si bila banovana?Meni se jednom "poslali u solarijum" samo zbog replike: "turcine nap. se ku..."Ja sam nekada bila legenda, a onda sam posle bana dobila traku "zaslužni član". Hahaha, koja sprdnja, bila sam trezna, ali moderator, to ne znam...
Petak je....Šta je bre ovo večeras, niko nije normalan!?
nije lepo da Trilijan prozivaš da nije otvorena....jesi li ti otvoren?![]()