- Poruka
- 201.467
Ја скоро да сам покрајина када су у питању анархисти.![]()
Ti si u onoj struji anarhista što podržavaju parade, poznatijim kao analisti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја скоро да сам покрајина када су у питању анархисти.![]()
Počinje šifrovanje, zovite Navaho indijance. Ivan je ključ.
OTVOREN JE KONKURS ZA DECKA NAASE MLADE TRILIJAN
NE ZNAM KAKAV TREBA DA BUUDE A ONA KAKVA JE NADJITE NA TEMILICI O MODI, NADAM SE SAAMO DA VOLI NJEN TIP IZGLEDA I OBLACENJA, sto nije bas laako jer joj je stil babast, HIHIHI OU YEA IZVOLITE DRUGARI A JA PREDLAZEM UYSALA ZA POCETAK
UYSAAAAAAAAL
UYSAAAAAAAAAAAAAAL GDE SI TI DOOODJI BRE
Мислим да јој треба неки урбан момак. Знам једног који је своје девојке облачио пред излазак.
Stopala su mi i dalje 36, noge nisam merila...![]()
Cime se medvedi bave?Nisam, kod mene jos uvijek lisice donose postu, a vukovi su domace zivotinje.
odlicno mooze taj
ju sta sad?Стварно си безобразан али сада озбиљно ,претерао си
Што се боре мисли моје...![]()
Šta je ba drugar, šta se dernjaš ?![]()
Pa kakve to veze ima sa urbanošću? Taj je Psiho.
Ti si u onoj struji anarhista što podržavaju parade, poznatijim kao analisti?
Mogu ja da izmerim kol'ko ima pedalja?
ali, ali, ali ne razumeš ti mene! Ja želim nekoga ko će me prihvatiti onakvu kakva jesam, fina. suptilna, kreativna, posebna sanjalica. Ne želim nekoga za koga ću morati da se menjam, da ličim na sve ostale. Kada mi neko to traži, ja se zatvorim kao cvet i povučem u sebe i tiho patim. Prava šteta.Poslušaj modne savete, vidićeš da će biti i rezultata. Jednom si pitala za sastav ljudi u ovoj kafani, pa eto, ima nas koji smo kreativni.![]()
I ima nas koji smo terasko. Poprriličan broj!Читај између редова : Има нас који смо геј.
Није, све су девојке остале у животу.
Naravno, ako umeš.
hooce trilijan nesto da te piita
ali, ali, ali ne razumeš ti mene! Ja želim nekoga ko će me prihvatiti onakvu kakva jesam, fina. suptilna, kreativna, posebna sanjalica. Ne želim nekoga za koga ću morati da se menjam, da ličim na sve ostale. Kada mi neko to traži, ja se zatvorim kao cvet i povučem u sebe i tiho patim. Prava šteta.
I ima nas koji smo terasko. Poprriličan broj!![]()
Pa nek pita. Ko joj brani.
Samo nek nisu neka pitanja o sexu.
Sramezljiv sam po tom pitanju.
Није, све су девојке остале у животу.
ali, ali, ali ne razumeš ti mene! Ja želim nekoga ko će me prihvatiti onakvu kakva jesam, fina. suptilna, kreativna, posebna sanjalica. Ne želim nekoga za koga ću morati da se menjam, da ličim na sve ostale. Kada mi neko to traži, ja se zatvorim kao cvet i povučem u sebe i tiho patim. Prava šteta.
I ima nas koji smo terasko. Poprriličan broj!![]()
Neće niko da te zatvara, već otvara. To se zove unapređivanje, pozitivni pomak, nadgradnja.
Divno, problem je što on postoji. Mada, zamišljam tebe kako oblačiš ženu...o svlačenju neću ni da govorim.
Ih, imam merno telo pri sebi.