skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OTVOREN JE KONKURS ZA DECKA NAASE MLADE TRILIJAN
NE ZNAM KAKAV TREBA DA BUUDE A ONA KAKVA JE NADJITE NA TEMILICI O MODI, NADAM SE SAAMO DA VOLI NJEN TIP IZGLEDA I OBLACENJA, sto nije bas laako jer joj je stil babast, HIHIHI OU YEA IZVOLITE DRUGARI A JA PREDLAZEM UYSALA ZA POCETAK
UYSAAAAAAAAL
UYSAAAAAAAAAAAAAAL GDE SI TI DOOODJI BRE

Стварно си безобразан али сада озбиљно ,претерао си

Poslušaj modne savete, vidićeš da će biti i rezultata. Jednom si pitala za sastav ljudi u ovoj kafani, pa eto, ima nas koji smo kreativni. :)
ali, ali, ali ne razumeš ti mene! Ja želim nekoga ko će me prihvatiti onakvu kakva jesam, fina. suptilna, kreativna, posebna sanjalica. Ne želim nekoga za koga ću morati da se menjam, da ličim na sve ostale. Kada mi neko to traži, ja se zatvorim kao cvet i povučem u sebe i tiho patim. Prava šteta.:sad2:

Читај између редова : Има нас који смо геј.
I ima nas koji smo terasko. Poprriličan broj! :zper:

ali, ali, ali ne razumeš ti mene! Ja želim nekoga ko će me prihvatiti onakvu kakva jesam, fina. suptilna, kreativna, posebna sanjalica. Ne želim nekoga za koga ću morati da se menjam, da ličim na sve ostale. Kada mi neko to traži, ja se zatvorim kao cvet i povučem u sebe i tiho patim. Prava šteta.:sad2:

ne mozes ti da hvalis seebe, pusti meene, a i ne ide ti, muskarci ne voole takve bre

Neće niko da te zatvara, već otvara. To se zove unapređivanje, pozitivni pomak, nadgradnja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back