Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.562
Preuzimanje krivice sam naučila od malih nogu. S obzirom na ništavilo pred nama, biću odgovorna za sve, ali samo da se nasmejem. A smejem se celo veče, malo li je!?
Само буди нежна.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preuzimanje krivice sam naučila od malih nogu. S obzirom na ništavilo pred nama, biću odgovorna za sve, ali samo da se nasmejem. A smejem se celo veče, malo li je!?

One od sinoć kad ti je pao šećer...
Pa šta da radimo, jadne. Svi koji su dobri ili su ženjeni ili su gej.
![]()

Vas iznenadio ?
Pa pola vas ovdje jos uvijek zivi u 1389.![]()
Drugo je to.To su osamdesete. ' 90.-te su ' 90.-te.Izgleda da se nisi navikao na novu eru u kojoj vlada mir i prosperitet...Vas iznenadio ?
BRAAVOPreuzimanje krivice sam naučila od malih nogu. S obzirom na ništavilo pred nama, biću odgovorna za sve, ali samo da se nasmejem. A smejem se celo veče, malo li je!?
OTVOREN JE KONKURS ZA DECKA NAASE MLADE TRILIJAN
NE ZNAM KAKAV TREBA DA BUUDE A ONA KAKVA JE NADJITE NA TEMILICI O MODI, NADAM SE SAAMO DA VOLI NJEN TIP IZGLEDA I OBLACENJA, sto nije bas laako jer joj je stil babast, HIHIHI OU YEA IZVOLITE DRUGARI A JA PREDLAZEM UYSALA ZA POCETAK
Vas iznenadio ?
mooze otvaram ga
neecu piceee hvala

НИЈЕ ТО БИО НАПАД, ВИШЕ НЕУСПЕЛИ ПОКУШАЈ МУВАЊА...
ИЗВИНИ, ЈА САМ КРИВ.
Poslušaj modne savete, vidićeš da će biti i rezultata. Jednom si pitala za sastav ljudi u ovoj kafani, pa eto, ima nas koji smo kreativni.![]()
Drugo je to.To su osamdesete. ' 90.-te su ' 90.-te.Izgleda da se nisi navikao na novu eru u kojoj vlada mir i prosperitet...
A STA TI MISLIS DRUGAR?Мислиш да Трњина воли месне полутке?
Читај између редова : Има нас који смо геј.
ma jooooooookne znam zašto mi se čini da sam tek sad nadrljala.![]()
Мислиш да Трњина воли месне полутке?
ne znam zašto mi se čini da sam tek sad nadrljala.![]()
A STA TI MISLIS DRUGAR?
OTVOREN JE KONKURS ZA DECKA NAASE MLADE TRILIJAN
NE ZNAM KAKAV TREBA DA BUUDE A ONA KAKVA JE NADJITE NA TEMILICI O MODI, NADAM SE SAAMO DA VOLI NJEN TIP IZGLEDA I OBLACENJA, sto nije bas laako jer joj je stil babast, HIHIHI OU YEA IZVOLITE DRUGARI A JA PREDLAZEM UYSALA ZA POCETAK
UYSAAAAAAAAL
UYSAAAAAAAAAAAAAAL GDE SI TI DOOODJI BRE
Zabole me kako oni to zamišljaju, samo to i mogu. Ja sam skoro pa anarhista, kad su u pitanju pokrajine.

Njemu fali deo tela... onaj malo niže. Ne znam koliko je to zanimljivo za našu drugaricu?
Jesu li ti sad velike noge?

Мислим да јој треба неки урбан момак. Знам једног који је своје девојке облачио пред излазак.