skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
images

Ако неко од вас примети овог младића да се шета близу моста, нека одмах позове 92.

Видовдан није празник радости, не игра се и не пева, а људи се присећају палих ратника и обилазе њихове гробове. Обичај земљорадника је да тог дана процењују каква ће бити летина. Верује се да ће најбоље родити страна са које се прво појаве облаци. Ако нема облака, верује се да година неће бити родна. У неким деловима Србије сељаци се труде да пољске радове заврше пре Видовдана.

Помени Господе све од Косова до данас а који свој живот дадоше за српску слободу.

Што се нервирају, шта им је рекао ?
Опет је писао о томе како жене гласају искључиво за лепе мушкарце и како немају своје политичко ЈА ?

Куд гођ Срби ходили
Па се Богу молили
Свуд су добро стизали
И с песмом се враћали.

Кад се нису молили
Са пута су сходили
И дуго су лутали
И с плачем се враћали.

Што гођ Срби творили
Па се Богу милили
Свуд су срећни бивали
И сложно су певали.

Кад се нису молили
Вратове су ломили
Па су горко плакали
Душмани се смејали.

Кад су Срби зборили
Па се Богу молили
Братски су се сложили
Браћом су се словили.

Кад се нису молили
Зле су речи зборили
Зборисали с лупњавом
Враћали се с кукњавом.

Помолимо се браћо и ми
Да се Срби сложе сви
Куд ходили ходили
Што творили творили

Што зборили зборили
Да би Бога молили
Да их Бог благослови
Својом децом ослови

Владика Николај Велимировић.

Opet smaračina...Komunistkinjo ne širi priču

Terasko a zašto ti, refer, ivan, lab i gos'n mapetšou (drukara :lol:) (možda čak i aurorilica da sve to posmatra iz prikrajka sa neke pedagoške tačke gledišta) ne bi otvorili jednu zasebnu kafanilicu, ili se napokon našli u pravoj pa da vidite više čija majka crnu vunu prede.
Dogovorite se i raskrstite se više sa tim ko je *****, ko je glumio *****a, ko glumi pedera (mada ima ona stara koja kaže "što je babi milo, to joj se i snilo), ko hoće da bude *****. Onda lepo dođete i pokažete karte ovde.

Сунчи, ми кад би отворили засебну кафану- ти би остала сама у овој.

Са Јасном Шекарић ?

Имао је само 24 године...
Занимљиво ми да му је краљевина Југославија поставила спомен плочу, ндх и Немци је склонили а социјалистичка Југославија је вратила. Зашто би комунистичка Југославија враћала спомен плочу Српском националисти?

Занимљиво ми да му је краљевина Југославија поставила спомен плочу, ндх и Немци је склонили а социјалистичка Југославија је вратила. Зашто би комунистичка Југославија враћала спомен плочу Српском националисти?

Зато што су у Младој Босни били и муслимани и Хрвати, па су шатро фурали причу да су они били као Јусгословени.

како зашто?! па и Апис и Принцип и Лењин су краљоубице.. то им дође као нека солидарност :lol:

с тим што је Принцип за узор имао Обилића, а ова гомна Робеспјера.. а ту ти је разлика огромна.

како зашто?! па и Апис и Принцип и Лењин су краљоубице.. то им дође као нека солидарност :lol:

с тим што је Принцип за узор имао Обилића, а ова гомна Робеспјера.. а ту ти је разлика огромна.

To su naši Kingslayeri. Ponos Srbije. :ok:

Зато што су у Младој Босни били и муслимани и Хрвати, па су шатро фурали причу да су они били као Јусгословени.

Да, шатро Само што се муслиман ''уплашио'' а онда су морали Срби да преузму. Хрватима исто није требало веровати што се показало тачно у случају ЊКВ Александра. И то име Југославија је погрешно. Краљевина Србија и довиђења.

Да, заборавио сам на њихову накарадну логику. Примају сваког, само да ради за њих. Тако су и усташе масовно прелазиле у партизане...

Они су међу оним од Косова.

како ''од Косова'' кад је Марица била 18 година пре Косова, а пре Марице било је још ''марица'' и ''косова'' де се не могу пребројати.
него, треба неко да напише допис онима у Светом Синоду да тај превид исправе.

како ''од Косова'' кад је Марица била 18 година пре Косова, а пре Марице било је још ''марица'' и ''косова'' де се не могу пребројати.
него, треба неко да напише допис онима у Светом Синоду да тај превид исправе.

Мислим да је то као Стари и Нови завет. Страдањем Господа освештани су сви старозаветни праведници. Тако и овде, Косово је српско Распеће, у крви мученика поменути су сви који су до тада страдали за род и веру.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back