naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто сам ја здрта феминисткиња?
drugar jel ti stvarno mislis da sam nemoralan?![]()
kooje pitanje?Ниси ми одговорио на питање
drugar jel ti stvarno mislis da sam nemoralan?![]()
Ma neeee... Nego nenormalan
Ma neeee... Nego nenormalan
Коме си слао слике твојих ногица![]()
nikome
Ајде не лажи јел си написао да си слао слике некоме јер си тако ПРОЦЕНИО да треба
Opet smaračina...Komunistkinjo ne širi priču
Terasko a zašto ti, refer, ivan, lab i gos'n mapetšou (drukara) (možda čak i aurorilica da sve to posmatra iz prikrajka sa neke pedagoške tačke gledišta) ne bi otvorili jednu zasebnu kafanilicu, ili se napokon našli u pravoj pa da vidite više čija majka crnu vunu prede.
Dogovorite se i raskrstite se više sa tim ko je *****, ko je glumio *****a, ko glumi pedera (mada ima ona stara koja kaže "što je babi milo, to joj se i snilo), ko hoće da bude *****. Onda lepo dođete i pokažete karte ovde.
Terasko a zašto ti, refer, ivan, lab i gos'n mapetšou (drukara) (možda čak i aurorilica da sve to posmatra iz prikrajka sa neke pedagoške tačke gledišta) ne bi otvorili jednu zasebnu kafanilicu, ili se napokon našli u pravoj pa da vidite više čija majka crnu vunu prede.
Dogovorite se i raskrstite se više sa tim ko je *****, ko je glumio *****a, ko glumi pedera (mada ima ona stara koja kaže "što je babi milo, to joj se i snilo), ko hoće da bude *****. Onda lepo dođete i pokažete karte ovde.
a zasto?
Реметиш кућни ред и мир
kakoo to kad mi ti postavljas izuzetno neprijatna pitanja
Па шта је ту непријатно да си некоме послао слике
niije neprijatno, neprijatno je kad izvrces napisano i neecu viise sa toobom o tome, posle cedaa me optuze da mracim kafanu
Ne zaboravi da i ti učestvuješ u rasravi u kafani... nisi valjda i ti pedew?![]()
Možda te je komunjarka druknula kod Trilili?