Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.502
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иван Андрић.![]()
kooji ivan andric?
kooji ivan andric?
Овај Реефер можда није онај прави Реефер.![]()
eve me, bio sam se malko naljutio pa nisam dolazio ceeeeeeeeo dan, sad kao uckam i taako to... blaaaaaaago tebi, ja ne mogu jos nista da kupujem...o drugarcicu gde si? danas sam opeljesila ceo H&M, imaju predivnu kolekciju kupacih kostima...
Pa naš nobelovac, valjda si ga video nekad? Jesi li ti išao u školu?
eve me, bio sam se malko naljutio pa nisam dolazio ceeeeeeeeo dan, sad kao uckam i taako to... blaaaaaaago tebi, ja ne mogu jos nista da kupujem...
To se može utvrditi samo pregledom nogu na Adi.
Jesi li video kako ti Bakunjin preuzima teritoriju?
eve me, bio sam se malko naljutio pa nisam dolazio ceeeeeeeeo dan, sad kao uckam i taako to... blaaaaaaago tebi, ja ne mogu jos nista da kupujem...
lab najvise, bio je bezobrazan veoma ali boljee da ne pisem o toome jer ja nisam kao on da javno pisem i prozivam drugareko te naljutio?
lab najvise, bio je bezobrazan veoma ali boljee da ne pisem o toome jer ja nisam kao on da javno pisem i prozivam drugare
Već jesi i sad svi misle da je lab nešto loše uradio. Sram te bilo.
opet ste kafanče pretvorili u plavu ostrigu...![]()
bravo drugarice to je poenta mooja zapravo...ovo je forum i naravno da se zezamo ali kad ja recimo drugarcicu imam nesto da prigovorim onda to uradim na pp...
lab najvise, bio je bezobrazan veoma ali boljee da ne pisem o toome jer ja nisam kao on da javno pisem i prozivam drugare
bravo drugarice to je poenta mooja zapravo...
LAB NISTA LOSE NIJE URADIO I DALJE JE MOJ SUPER DRUGAR BEZ OBZIRA NA TO STA ON MISLI O MENI JA IMAM DOBRO MISLJENJE O NJEMU
Izgleda da ja nisam dobro razumeo šta si napisao...![]()
pa nijee nista mnogo loose uradio a ja sam hriscanin i prastam, a siguran sam da je i njemu krivo sto je sve javno izjavio
drugar, ne ismevaj moju religiju ok?Neka nova sekta, hrišćanin derperi? U šta vi verujete, u visoku plavu ostrigu?
drugar, ne ismevaj moju religiju ok?
Ne ismevam, pitam se kakva je to sekta koja dozovoljava homoseksualizam?