Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Наш кад бих ја дао своју јамболију!Своје руно свуда са собом носим и њиме се поносим.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наш кад бих ја дао своју јамболију!Своје руно свуда са собом носим и њиме се поносим.![]()
Наш кад бих ја дао своју јамболију!
![]()
А да си постао фузбалер?
И ФК Шумадију и ОФК Аранђеловац. А и имамо и ФК Партизан из Партизана, којем душмани вратили старо име Даросава.Аранђеловац има ФК ?
Ја сам мислио да само ми у Кули и ови из БГ-а имају тимове...
И ФК Шумадију и ОФК Аранђеловац. А и имамо и ФК Партизан из Партизана, којем душмани вратили старо име Даросава.
Шумадија играла полуфинале купа Маршала Тита са сплитским Ајдуком! Аха!
А кад је Партизан играо пријатељску, Моца Вукотић је добио црвени картон, зато ште се окренуо према публици и ухватио се за међуножје!
Па га после мој покојни деда (иначе је тад радио оштини) возио у БГД да плати казну.
Де си Лабе, муњо небесна.![]()
А Батица је то царски одрадио.Бем ти, ови гробари само за међуножје драпају, сети се Бате Мирковића и јединог трофеја који је држао у рукама.![]()
Па, послужи се, не иди а да шкољке ниси пробао.![]()
Dobar dan...
Sanjala sam kako u turskom šatoru stojim iza neke zavese i gledam nekog lika koji drži nešto kao atlas sveta a Turčin i Turkinja zabadaju špenadle u okolne države ispod kojih stavljaju male papiriće na kojima piše šta iz koje države da im donesu. Kad dođoše do nas, naručili su salvete
A ja brže bolje telefonomzovem u Srbiju da javim šta da spreme...
![]()
Добро је што је судија био далеко.![]()
Бардан.![]()
zemoMogu li da ti pletem kikice?
Pogledajte prilog 244821 Ivan Andjeo I
Pogledajte prilog 244821 Ivan Andjeo I