skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Своје руно свуда са собом носим и њиме се поносим. :)
Наш кад бих ја дао своју јамболију!

travka11.gif

Аранђеловац има ФК ?
Ја сам мислио да само ми у Кули и ови из БГ-а имају тимове...
И ФК Шумадију и ОФК Аранђеловац. А и имамо и ФК Партизан из Партизана, којем душмани вратили старо име Даросава.
Шумадија играла полуфинале купа Маршала Тита са сплитским Ајдуком! Аха!

А кад је Партизан играо пријатељску, Моца Вукотић је добио црвени картон, зато ште се окренуо према публици и ухватио се за међуножје!
Па га после мој покојни деда (иначе је тад радио оштини) возио у БГД да плати казну.

И ФК Шумадију и ОФК Аранђеловац. А и имамо и ФК Партизан из Партизана, којем душмани вратили старо име Даросава.
Шумадија играла полуфинале купа Маршала Тита са сплитским Ајдуком! Аха!

А кад је Партизан играо пријатељску, Моца Вукотић је добио црвени картон, зато ште се окренуо према публици и ухватио се за међуножје!
Па га после мој покојни деда (иначе је тад радио оштини) возио у БГД да плати казну.

Бем ти, ови гробари само за међуножје драпају, сети се Бате Мирковића и јединог трофеја који је држао у рукама. :hahaha:

Бем ти, ови гробари само за међуножје драпају, сети се Бате Мирковића и јединог трофеја који је држао у рукама. :hahaha:
А Батица је то царски одрадио. :D
Сећам се интервјуа нa СОС-у кад се вратио - А он ту мени почео псује мајку четничку, мени пао мрак на очи... иии... тако...

:lol:

Види ово, насрће на свога !!!

images

Сада ми је јасно зашто нико неће да игра у Партизану, опстанак је у питању !!!

А оно Пфц сада има смисла.

Dobar dan...

Sanjala sam kako u turskom šatoru stojim iza neke zavese i gledam nekog lika koji drži nešto kao atlas sveta a Turčin i Turkinja zabadaju špenadle u okolne države ispod kojih stavljaju male papiriće na kojima piše šta iz koje države da im donesu. Kad dođoše do nas, naručili su salvete :rotf:
A ja brže bolje telefonom :eek: zovem u Srbiju da javim šta da spreme...

ti si opterecena turcima niije prvi put da ih sanjas hihihi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back