Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
hihihi, sta ima drugar, sta si radio danas yea?
Uckao i malo prsao. A ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hihihi, sta ima drugar, sta si radio danas yea?
ali drugar pliiiiiiiiiiz ja teebe mnogo voolim znaaaaaas i mi smo super drugari aj dsad obraduj me molim teE'o juče, može?
Tersko, dobio si vitamin zbog neke temilice?
Uckao i malo prsao. A ti?
da, temilica je DA LI SE SECATE OVIH DRUGARI, i postavio sam slike radikala i oni je zalkjucali jel mozes da verujes?
sto si prsao? ja danas nisam video onogg sto lici na gospodina ob i super sam uckao
Мора да си писао недолично о покојницима.![]()
ali drugar pliiiiiiiiiiz ja teebe mnogo voolim znaaaaaas i mi smo super drugari aj dsad obraduj me molim te
Koji je sad pa taj?![]()
Obraduj ti mene sa sto evra, moolim tee.
pa imaam na faksu jednog sto stalno ide u citaonicu i jucee je sedeo naspram menee i sve vreme sam morao da ga gledam a lici na gospodina obradovica pa ti viidi
pa imaam na faksu jednog sto stalno ide u citaonicu i jucee je sedeo naspram menee i sve vreme sam morao da ga gledam a lici na gospodina obradovica pa ti viidi
ali drugar pliiiiiiiiiiz ja teebe mnogo voolim znaaaaaas i mi smo super drugari aj dsad obraduj me molim te
A jesu li istih... stavova?![]()
Ako se uplaši što zuriš u njega, možda ti opali jednu kazneno popravnu po nosu? Ja bih sigurno da je tako.
A jesu li istih... stavova?![]()
ako ga voliš, pozovi ga na kafu kod tebe...![]()
pa ja kad se preslisavam ja ne moogu da gledam u knjigu i pogledi nam se susrecu jaaaaao
a bas je zgodan i krupan i sigurno bi me dobro opalio
pa ja kad se preslisavam ja ne moogu da gledam u knjigu i pogledi nam se susrecu jaaaaao
a bas je zgodan i krupan i sigurno bi me dobro opalio
hihihibezobraznice![]()
pa ja bih ali sumnjam da bi pristao a ja ne volim da me ispaljuju
ne bih ja ipaaak drugarprobaj, pa nam javi...![]()