Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ja kad se preslisavam ja ne moogu da gledam u knjigu i pogledi nam se susrecu jaaaaao
a bas je zgodan i krupan i sigurno bi me dobro opalio
Drugartčiću, ovde ima i neiskusnih koji to ne trebaju da čitaju.![]()
Drugartčiću, ovde ima i neiskusnih koji to ne trebaju da čitaju.![]()
e drugari aj na politicki dzubox da okacimo svi po neeku pesmu lady gagee ili beyonce jel hocete?![]()
e drugari aj na politicki dzubox da okacimo svi po neeku pesmu lady gagee ili beyonce jel hocete?![]()
drugar nisam mislio u tom smislu sram te biilo tih prljavih misli
sto bre drugar?terasko, pod tuš...![]()
ne drugar, droge su zloA možemo i da se drogiramo il' lupamo glavom u zid?
Sto drugar, one su previse mejnstrim, ja sam avangardni hipster?
ne drugar, droge su zlo
hihihi hipsteeeeeeeru
sto bre drugar?
ou nooooooooooou gresisIsto kao i ona gadna Gaga. Sličan efekat imaju na um čoveka.
Znaš li ti šta izvorno znači hipster?
hihihi hipsteeeeeeeru
tebi treba zabraniti ulazak u čitaonicu...tamo se napališ i zaskačeš sve što je muško...![]()
Imam cak i one hipsterske naocare za sunce kojima gledam smrtnike iz nekog opskurnog kafica.
ou nooooooooooou gresis
uradi mi avatar buudi drugar nemoj da se blamiras da misle da si materijalista, a znaamo da niije taako vec da si sjajan i prelep
ou nooooooooooou gresis
uradi mi avatar buudi drugar nemoj da se blamiras da misle da si materijalista, a znaamo da niije taako vec da si sjajan i prelep
aj ondaa neeki ruzniji i manje kul pliiiiiiiizDok ne platiš turu, nema ovako super avatra kao što sam mom drugu labu uradio.