skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овај пдф ( или птф ) је постао језиво сморан откад су се појавили напредњаци. Све теме су као да читам Курир или оно ђубре од Е-новина. У свакој опцији постоје никови који знају да поставе занимљиву тему и држе дискусију што код наведених нисам приметио.

Овај пдф ( или птф ) је постао језиво сморан откад су се појавили напредњаци. Све теме су као да читам Курир или оно ђубре од Е-новина. У свакој опцији постоје никови који знају да поставе занимљиву тему и држе дискусију што код наведених нисам приметио.

Otkrij mi tajnu, kako razlikuejš naprednjake od demokrata? Ja se trudim, al' mi ne ide.

KO SAM JA?

"Ko sam ja?" – upita mladić starca.

"Ti si ono što ti misliš." – odgovori starac. – "Objasniću ti jednom pričom."
Jednog dana, pored gradskih zidina, u sumrak su se mogle videti dve osobe koje se grle.

"To su tata i mama." – misli nevino dete.

"To su ljubavnici." – misli čovek pokvarene mašte.

"To su dvoje prijatelja koji se nisu videli dugi niz godina." – misli čovek koji živi sam.

"To su dva trgovca koji su sklopili dobar posao." – misli čovek pohlepan za novcem.

"To je otac koji grli sina koji se vratio iz rata." – misli žena nežne duše.

"To je kći koja grli svoga oca koji se vratio s puta." – misli čovek ožalošćen zbog smrti svoje kćeri.

"To su zaljubljeni." – misli devojka koja sanja o ljubavi.

"To su dvojica koji se bore na smrt." – misli ubica.

"Ko zna zašto se grle?" – misli uskogrudi čovek.

"Kako je lepo videti dve osobe koje se grle." – misli plemenit čovek.

"Svako misli", – zaključi starac – "zavisno od toga ko je on."

Pronikni u svoje misli: one ti najviše mogu reći o tome ko si ti.

:)

свако види оно што хоће- рече једном патријарх Павле.

Realno, meni su na ovom pdf-u zanimljivi samo kafana i spoljnopoliticke teme. Osim onih o Makedoniji, jer forumsku Makedonci u sustini nisu normalni i jako su bezobrazni.

Otkrij mi tajnu, kako razlikuejš naprednjake od demokrata? Ja se trudim, al' mi ne ide.

Шта знам, међу демократама има ликова са којима немаш ништа заједничко око политичких питања али су скроз ок за неке друге теме. Ови само раде као бот-ови. Прелистај само прву страну.
Боже ме сачувај.

Djeco da vam pricam sve vam dzaba! Da prostite, nije mi bilo ovolko dugo jer mi je pretijo raskid sa Milunkom! Nakon 123 godine braka resila baba da se preseli u grad i da nosi neke mjau mjau ili miju miju ili kako god cipele sa nekim siljcima na peti sto stikle zovu, i da pije kavu sa nekim drugaricama i da ogovaraju muskarce. Vid'la neku seriu "Keks i grad" pa se pomamila k'o luda! Kaze da se kaje sto je osmoro djece rodila, i sto to nije urad'la jos 1919. Al' eto, napusti vam mene baba i ode u gradove da zivi.

I ja zvao djecu upomoc, i odveli me onu u onaj, Pul and Medjed, i neku Zuru, i neku Besh'ku (da mi je neko prico da cu se u Besh'ci oblacit, ubijo bise). I doterele ti mene moje bele pcele pa sam pevo babi serenatu podprozorom pa su dosili i vodili me u neku psihijatrijsku kliniku dje su me cerali da lezim par dana. Da sam im rek'o pravo godiste zadrzali bi me zauvek. I puste ti oni mene djeco, a baba se dozove pameti pa me doceka miris satarasa i praseceg pecenja kad sam ukucu uso. Vrnula se baba i sve mi skuvala ruckove s oni siljci, stikli, stiljci, kak se god zove.

I sad se opet volemo a ja sam budzuk bacijo na smetliste kraj potoka da se baba opet ne pomami za onom Sarom sa konjskom facom, da prostite djeco.

u slučaju sw, ja volim i taj vidljivi deo kao i onaj koji se izazovno naslućuje...:D

Hmmm... sad mi je jasno zašto krije drugu polovinu. :confused:

2rh1gzk.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back