skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Virty, jutros sam se svađao sa birokratčićima iz osiguravajuće kuće... koja gomila likova koji ne koriste mozak, već samo ono napisano. A sistem je takav da ne možeš puno da učiniš... osim jedne obične domaće sačekuše. :per:

Pa birokratija nikada ne koristi mozak, bar ne u Srbiji, zato nam je ovako kako je, nije valjda da su te iskullirali, još im uslugu činiš, ništa pravac kod menadžmenta valjda nekome vijuge rade...
Koji metod sačekuše predlažeš? Topčiderka ili Dildo???

Pa birokratija nikada ne koristi mozak, bar ne u Srbiji, zato nam je ovako kako je, nije valjda da su te iskullirali, još im uslugu činiš, ništa pravac kod menadžmenta valjda nekome vijuge rade...
Koji metod sačekuše predlažeš? Topčiderka ili Dildo???

Tražio sam direktora ali nije bio u firmi. Ja tražim zamenika, oni kažu da ga bnemaju. Pa dobro, ima li neki direktor u tolikoj zgradi sa toliko zaposlenih? Dođi u ponedeljak. A kažu i da mogu i advokata zabole ih baš. Znaju da niko neće za sitne pare da se cima sa advokatima.

Tražio sam direktora ali nije bio u firmi. Ja tražim zamenika, oni kažu da ga bnemaju. Pa dobro, ima li neki direktor u tolikoj zgradi sa toliko zaposlenih? Dođi u ponedeljak. A kažu i da mogu i advokata zabole ih baš. Znaju da niko neće za sitne pare da se cima sa advokatima.

Tačno, samo je nebuloza teška, nekada nije vredno cimati se zbog budala. Sada sam bio u višem sudu na Vračaru, nisam ništa uspeo da uradim, policija ga blokirala, zbog Obraza i simpatizera JVuO, krajnje srdačni momci, za razliku onih gospodža ili žena koje se oblače u crno...
Lepe pesme pevaju...

a-vi-ne-nosite-slem.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back