ДЖИНКАБРЕ
Zainteresovan član
- Poruka
- 304
МОЖЕ ЈЕДАН МАКИЈАТО!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je ovo?Paprika opet u solarijumu.Sta si sad zasrro,crni paprika?МОЖЕ ЈЕДАН МАКИЈАТО!
To nešto novo što zuji i laje, ili je normalna rok svirka? Nisam ti ja za zujalice.
Sta je ovo?Paprika opet u solarijumu.Sta si sad zasrro,crni paprika?

Ne znam sta se to desava,ali nam ta pojava svima,sve cesce udara u glavu...Ударила ми ПЛАТИНА У ГЛАВУ!
![]()
![]()
![]()

Austrougarskatolka, a di si ti?![]()

Nemam pojma, proceni sam! Slucajno sam natrcala na njih, trazeci na youtube neke obrade klasike! Vidim da i nisu tako novi ali koliko sam skapirala ne bave se komercijalom vec neki underground fazon, imaju dva nekomercijalna albuma, prvi valjda iz 2008 i iz 2011.
Ovo su stvarno dobro obradili a jos bolje odradili, prelazi su im sjajni otkinuli su sa svirkom, video ima preko 5 miliona pregleda, mene je odusevio, mozda i zato sto volim da slusam klasiku a jos vise obrade klasicnih kompozicija!
Sta je ovo?Paprika opet u solarijumu.Sta si sad zasrro,crni paprika?
Вечерас сам слушао Слејер.
Večeras? Ja skoro stalno. Zar za tebe nije neka ambijentalna muzika!? feensi skroz, a i Slejer je postao fensi, valjda u nedostatku nove i kvalitetne muzike.
Dje ste junaci, Paprika i ja furamo bukagije, ne znam šta je počinio, ali ja sam nevinaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Au bre,pa sta si do sada radila?