vilaraviojla
Domaćin
- Poruka
- 3.317
Ja ću postati, ako nastavim ovako u apsani...a ono ponovo, ma ne dolazi u obzir
Joooj, ja prvo procitala "postiti"
moracu uskoro po cvike!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ću postati, ako nastavim ovako u apsani...a ono ponovo, ma ne dolazi u obzir
moracu uskoro po cvike!Pa to je taj fazon, muziku mogu da slusam ali mi to urlanje ide na nerve! Zato vise volim instrumentale i obrade klasike!
Recimo ovako nesto!

Nije ni moj bolji.Kevini su Sremci,iz okoline Sr.Mitrovice,a oni su poznati kao tvrdoglavi i teski ljudi,a pradeda i deda,po caletovoj liniji su iz istocne Hercegovine-Solunci,ratoborni do bola...sve dileja do dileje.Jedini pozitivan izdanak iz moje familije je Dejan Bodiroga,mada i njemu fali koja daska......ludakaDa, moj pradjed je iz sela Jankovići kod Cetinja...nije valjda da se primećuje, a po ženskoj liniji Ličani, mislim, strašan mi je DNK
![]()
Sunce ti, pa ta Kraljevčanka nema šanse. Čačani su ili super ili nikakvi, nema sredine.Nemoj više da slušaš Slayer, slušaj malo neki bluz, Peter Green?
ГОСПОДИН ЈО ЈЕ ПИШКИО!
Nije ni moj bolji.Kevini su Sremci,iz okoline Sr.Mitrovice,a oni su poznati kao tvrdoglavi i teski ljudi,a pradeda i deda,po caletovoj liniji su iz istocne Hercegovine-Solunci,ratoborni do bola...sve dileja do dileje.Jedini pozitivan izdanak iz moje familije je Dejan Bodiroga,mada i njemu fali koja daska...
Jedan Tocak za sva vremena. Car, mongi svetski poznati i priznati gitaristi nisu mu ni do kolena!
taj čovek je stvarno ljudski čovek.Trudim se...Bodiroga!? Svaka čast na uzorku, dobar je ko leba, ali skratio mi je oko pet godina života svojim slobodnim udarcima. Žestoka ti familija, ali, šta vredi, ti si dobrica
А ово не да је добро...
А ово не да је добро...
Bratko, ovo je stvarno mnogo dobro.
ДАПАЧЕ НЕМА НИ СМРАДА!

А ово не да је добро...
A ova Beluči što je lepa, kuku...Ivan na mukama, svakog dana
А ово не да је добро...
Bratko, ovo je stvarno mnogo dobro.
Фе но ме на л но...
Одох да спијем.![]()
Мени је вечерас ово “пријало“.
Јок море, има сад да пустим Кулин Бан.