skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ludaka:zcepanje: Da, moj pradjed je iz sela Jankovići kod Cetinja...nije valjda da se primećuje, a po ženskoj liniji Ličani, mislim, strašan mi je DNK:sad2:
Nije ni moj bolji.Kevini su Sremci,iz okoline Sr.Mitrovice,a oni su poznati kao tvrdoglavi i teski ljudi,a pradeda i deda,po caletovoj liniji su iz istocne Hercegovine-Solunci,ratoborni do bola...sve dileja do dileje.Jedini pozitivan izdanak iz moje familije je Dejan Bodiroga,mada i njemu fali koja daska...

Nije ni moj bolji.Kevini su Sremci,iz okoline Sr.Mitrovice,a oni su poznati kao tvrdoglavi i teski ljudi,a pradeda i deda,po caletovoj liniji su iz istocne Hercegovine-Solunci,ratoborni do bola...sve dileja do dileje.Jedini pozitivan izdanak iz moje familije je Dejan Bodiroga,mada i njemu fali koja daska...

Bodiroga!? Svaka čast na uzorku, dobar je ko leba, ali skratio mi je oko pet godina života svojim slobodnim udarcima. Žestoka ti familija, ali, šta vredi, ti si dobrica

Мени је вечерас ово “пријало“. :mrgreen:

Vise mi se svidja originalna verzija mada nikada nisam gotivila Rolingstonse Paint it Black je jedina njihova stvar koja mi se dopada i koju mogu da slusam! I ako su Statisfakcija i Endzi bili mnogo veci hitovi nikad nisam pozelela da ih cujem jos jednom a posebno Endzi kad Mik pocne da razvlaci kao zvakacu gumu udavi sve zivo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back