skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није то клонирање, то је један једини налог, проблем је што ме трајно банују јер понекад претерам. Стил писања не намеравам да мењам, то је нешто по чему сам препознатљив. А и не знам како чак и кад бих хтео.

Већ сам смислио и следећи надимак кад овај банују. А тај ће да буде баш шампионски.

"ЦЕПАЈ КОЛИНА!":super::super::super:

Evropendo, jesi li ti bio nekad van granica Srbije? Izgleda mi da nisi, čak ni do FYROM.

Босна, Мађарска, Црна Гора. Погодио си, нисам ишао до Македоније. У осталом си промашио.

Уосталом, то није ни битно. Битно је да сам ја снажно привржен Европским вредностима и Евроатлантском путу.

Dobro veče.
Doš'o mi mali Nemac. Vodila sam ga u BRATA FIDELA :)

Pa birokratija nikada ne koristi mozak, bar ne u Srbiji, zato nam je ovako kako je, nije valjda da su te iskullirali, još im uslugu činiš, ništa pravac kod menadžmenta valjda nekome vijuge rade...
Koji metod sačekuše predlažeš? Topčiderka ili Dildo???

Drugari da znate da sam bila danas u Topčideru...
Malko sam pročistila jedan deo topčiderske rečice koji je bio zapušen đubretom.
Svo đubre bacila sam na stazu pored mostića.
JC_flirt.gif

aPicture418.jpg

Reko, možda ga ekipa Đilasovog JKP-a Zelenilo Beograd ne vidi, pa reko aj' da im pomognem. Mada tu treba više ljudi da te daske podignu, povade đubre a onda ponovo nameste mostić.
Sutra vodim malog Nemca u Muzej 25i Maj. Možda prošetamo do tamo da proverim jel Đilasova ekipa provalila đubre sa staze i kolac kojim sam vadila đubre i zabola ga u kantu.

opet se muvkate...

Pa što se i ti ne muvkaš, nego samo gunđaš ko svekrva :roll:

A za prvu pomoć uvek pomognu vino i masline.:)

I pršuT :rtfm:

HOCES OZBILJNO? :D JA BIH BIO PRESRECAN A VIDIS LAB KAZE DA GA POZNAJE ALI NEECE DA NAS UPOZNAJE...
:lol: Ja znam Boletove aktiviste u NS-u,sve moji kolege sa faxa.Boleta sam upoznao kada je dolazio ovde u momentu ukljucivanja Dveri u politicki zivot.Od tada smo prijatelji.Upoznao sam mu i zenu i decu.Jako je dobar i posten covek,sto je retko za videti u danasnjoj politici.Za ostale Dverjane ne znam,ali za njega i Miroslava Parovica iz Novog Sada mogu da stavim ruku u vatru...Nego,stvarno,zasto si ga stavio kao avatar?Sta ti znaci ta slika?

:lol: Ja znam Boletove aktiviste u NS-u,sve moji kolege sa faxa.Boleta sam upoznao kada je dolazio ovde u momentu ukljucivanja Dveri u politicki zivot.Od tada smo prijatelji.Upoznao sam mu i zenu i decu.Jako je dobar i posten covek,sto je retko za videti u danasnjoj politici.Za ostale Dverjane ne znam,ali za njega i Miroslava Parovica iz Novog Sada mogu da stavim ruku u vatru...Nego,stvarno,zasto si ga stavio kao avatar?Sta ti znaci ta slika?
E, baš i mene isto zanima. Ma njemu je važnija estetika od politike.

wow drugar, to je divno i izgleda kao tradicionalan posten porodican lik

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back