naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Možda mu je čudno što izleziš po magacinima, ostavama, špajzevima... mora da puno voliš rasol?
druugar, ti kao pravi beogradjanin bi trebalo da znas da je magacin jedan od najkul klubova u gradu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda mu je čudno što izleziš po magacinima, ostavama, špajzevima... mora da puno voliš rasol?
zasto se smejes tom divnom mestu?
ne to nije divno mesto, to je našminkani vremeplov devedestih... Tu je najviši broj toplomerki po kvadratnom metru....druugar, ti kao pravi beogradjanin bi trebalo da znas da je magacin jedan od najkul klubova u gradu

jao drugar, bas naprotiv je, vidi se da nisi bio taamo, to sto si opisao su pojedini splavovi kod nas ali magacin je bas kulturiska mesto gde ne izlaze deca od 15, 16 godina kao u nekim drugim klubovima, to su kulturni ljudi u odelima i kosuljama, ja sam esteta i alergican sam na kic a taamo kicaa zaista nemaa...ne to nije divno mesto, to je našminkani vremeplov devedestih... Tu je najviši broj toplomerki po kvadratnom metru....
samo terasica je bio mlad tada je jedva znao da veže pertle...
jao drugar, bas naprotiv je, vidi se da nisi bio taamo, to sto si opisao su pojedini splavovi kod nas ali magacin je bas kulturiska mesto gde ne izlaze deca od 15, 16 godina kao u nekim drugim klubovima, to su kulturni ljudi u odelima i kosuljama, ja sam esteta i alergican sam na kic a taamo kicaa zaista nemaa...
Добар дан кафано, пуста не остала...
Bio je omladina, budućnost parda. Đole i ja smo bili aktivni u to vreme... sociološki i edukativno.

Pali auto pa preko Save.
jao drugar, bas naprotiv je, vidi se da nisi bio taamo, to sto si opisao su pojedini splavovi kod nas ali magacin je bas kulturiska mesto gde ne izlaze deca od 15, 16 godina kao u nekim drugim klubovima, to su kulturni ljudi u odelima i kosuljama, ja sam esteta i alergican sam na kic a taamo kicaa zaista nemaa...

zasto drugar? zato sto sam urban jee li?Razočarao si me drugarčiću, potpuno...![]()
Немој сад о масажи, ту ми је жена.![]()
zasto drugar? zato sto sam urban jee li?

Urban = fejk kultura
A ciljna grupa magacina nije krug dvojke već druga zona...
Pitaj Refketa, šmekeri nikada ne lažu...
http://4.***************/_JQEktudjGQo/TLgoIpPPVGI/AAAAAAAABhk/9aidqzV3wTY/s1600/67049_166150903397196_100000068623916_571605_7195370_n.
ХАХАХАХАХА!!! НЕ.
Геријатрија.
sinko, pa ti si baš mlađahan.
Сунце ти жарко, обданиште у Кафани...![]()

Е? А што тако мислиш...izuzetno inteligentan, ali bih rekao da je malo lenj, pa ne koristi sve svoje kapacitete...
Шта ме брига за цигане... ја сам Гробар.Поштовања за старије има, али за њихове заблуде не.
Иначе, неки Ганци у 30тим, постају деде, па ти види ко је овде ''млађан''.

Ма то радовци... они бију баш крвнички.drugar ovo me je veoma uznemirilo molim te skloni ovo ima i krvvi cak
E babino, kome stai?Ćaooo...![]()
ma daaaj drugar ako je neeki klub kulturan to je magacin reci mi ti koji je po teebi ok klub
Ćaooo...![]()

Aha, sa djoletom da ideem na kaafuTerasko, Đole, ko je za kafanče? Što ste takve čičkice?
pa ne stvarno drugaarice stvarno...