skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
viannen_02.gif

nije valjda da se drugarcic jos uvek boji da ode na kaficu sa drugarcicima?

da mi das broj tvoj psihoterapeuta, moram da razgovaram sa njim! :rtfm:

Ми смо демократе и људи широких схватања али наш другар то не схвата и плаши се...

Не знам само чега.....?

Пре ће добити батине у том магацину него на Бањици или Новом Београду.

Седимо и пијемо пиво и причамо,јел тако Рефке..?

Izgleda da on nija navikao na ljude kojima je data reč svetinja? Mnogo se druži sa fensi ldp metro tupsonima.
Đole, hajde preko Save malo na ćepi?

Знаш да сам увек за акцију али морам да се нађем са девојком око 8.

Ајде ти спичи до мене на Бањицу па ћемо у "Двориште",ја частим,

Имаш и резервисано паркинг место,седећемо у башти и удисати чист ваздух из бањичке шуме.

Чекам те..

Ne mogu, nisam sam, ima još nekih za viđanje.

МАЧАК
user-invisible.png
Чувар идеологије четничког покрета

Zaslužan član
reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
Учлањен01.07.2009.ПолmuškiЛокацијаБЕСКРАЈНО ПЛАВИ КРУГ И У ЊЕМУ ЗВЕЗДАПоруке20.769Текстова у блогу151Прекршај0/2 (2)Репутациона моћ28260

icon1.png
Re: ЗА КОГА ГЛАСАЈУ ПОЈЕДИНЕ КЛАСЕ ГРАЂАНСТВА?

quote_icon.png
Оригинал поставио Hlido
Па добро, ови проценти које сам навео се односе на већину гласова. Радници и сељаци већином гласају за УРС и ПРС, а нормално је да се ту поткраде и неки глас за радикале, првенствено међу неписменом сеоском популацијом.

Драго ми је што си дошао на ову тему, ја сам се увек залагао за мир и добросуседске односе у региону. Ви Албанци сте показали да сте велики народ, јер поред свих злочина које смо начинили у прошлости над вама, наставили сте да се понашате као да ништа није било и да посећујете српске форуме. Извињавам се због свих злочина почињених у наше име, ми смо се сада Европеизовали, има динамичног државника, секси деду, који се залаже за мир у региону, тако да можеш бити сигуран да Србија никад више неће ратовати.

Бајонети наших пушака никад више неће бити уперени у тебе, твоју децу и твоју лепу жену, већ искључиво у непријатеље демократије широм кугле земаљске.
Ма гонићемо их и до Марса ако треба!!

quote_icon.png
Оригинал поставио Adem-ks
odavno nisam procitaom post u kojem je poruka mira toliko jasna i iskreno poslata. sto kaze narod, iz tvojih usta u bozje usi. ne mislim samo na nas, nek ta poruka prodje celim balkanom koji je retko imao duze periode mira.

a1395878101505305132218.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back