skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
huhu, ima li koga?

YMTZRepCz1C67B8ZUt6oz7y2Fx4c=.gif

ЈОШ УВЕК СЕ НИКО НЕ ЈАВЉА ПОВОДОМ...

http://forum.krstarica.com/showthre...kafana-)-3?p=21381053&viewfull=1#post21381053

БИЛО БИ ЛЕПО ДА СЕ ЈАВИ МОДЕРАТОР КОЈИ МИ ЈЕ ОБРИСАО ПОСТ
http://forum.krstarica.com/showthre...kafana-)-3?p=21376697&viewfull=1#post21376697
ИМАМ ЈЕДНО ПИТАЊЕ И ЗА МОДЕРАЦИЈУ!

ГДЕ И ЗАШТО НЕСТАДЕ ОВАЈ
Original postavio ПАПРИКАРИУС

Па не гледам ни ја шта пише, него од како је дошао овде просипа исте лажи
о сунчаном времену и Богом даној клими на Крку,
онда му поставиш два линка да провери званичне податке, да види да знамо да лаже ,......и одмах си и примитивац и неваспитанко!

А онда се поврх свега нађу неки да га правдају и да се сраме нечије "некултуре и неваспитања" ( иако врло често овде на форуму у негативном и увредљивом контексту помињу чланове породица ) ,
а неким је и смешно што ти одговорим, јер наравно истргну реченицу из контекста дискусије!

БУДИ БОГ С НАМА!

ПОСТ!?:dontunderstand:

ИЛИ СУ БРАЋА ХРВАТИ ТОЛИКО ЗАШТИЋЕНИ НА ОВОМ ФОРУМУ ДА СЕ БРИШЕ АМА БАШ СВАКИ ПОСТ КОЈИ ИМ СЕ НЕ СВИЂА ИЛИ НЕ СВИДИ!?

И ДА ОБЈАСНИ ЗАШТО И ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ ТО УРАДИО!!

ИЛИ ДА ОДГОВОР ТРАЖИМ КОД СУПЕРМОДОВА И АДМИНА!?

...АЛИ БИЋУ УПОРАН ДОК НЕ ДОБИЈЕМ ОДГОВОР!

window.gif

ГООД АФТЕРРР НННООННН!

Драги моји, мили моји, слатки моји, прекрасни моји, предивни моји, најлепши и најбољи моји...!

МААААААА................ШЕЋЕРЦИ И МЕДЕЊАЦИ МОЈИ!
И СЛАТКИЦЕ И МИШУРЦИ МОЈИ!

Ух људи што сам управо гледао грозан филм. Из 2009 је године и зове се Антихрист. Филм јесте квалитетан и има занимљиву причу, али било је пар тако грозних сцена да умало нисам повратио гледајући.

Ух људи што сам управо гледао грозан филм. Из 2009 је године и зове се Антихрист. Филм јесте квалитетан и има занимљиву причу, али било је пар тако грозних сцена да умало нисам повратио гледајући.

Опиши фрустрацију, кад се артикулише писанијем, пола одмах испари...

Опиши фрустрацију, кад се артикулише писанијем, пола одмах испари...

Ма нема никакве фрустрације, него је било пар сцена гадних за гледати, посебно једна при крају када главна јунакиња маказама сече сопствену вагину.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back