skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugari, odoh, duznost zove. :per:

Aj prijatno ti bilo...

Ко беше Џејсон? Петак 13? Петак 13 ми се није нешто нарочито свидео, јер осим масовног прштања крви није имао другу радњу. За Чакија нисам чула...

Мислим да је то био Фреди, можда зато што је имао и највише наставака.
lol.gif
Један наставак је био баш баш гадан, знам да ми после филма остао онај осећај: "шта је јава а шта сан?"
sad2.gif
... наравно, не знам који је био по реду.

Више волим оне психо-хороре него крваве.

E nećeš mi verovati ali nisam odgledala ni jedan "hit horor" tipa Petak 13, starh u ulici il kako su se sve zvali...

Како то? Ниси ишла у биоскоп?

ja uopšte nisam gledala horore, valjda niti jedan do kraja.
ako i jesam, onda sam veći deo filma virila kroz poluzatvorene oči ili kroz prste:lol:

sad kad vidim (naslućujem) kakve užase klinci gledaju, muka mi je.
ajd lako je reći ma to je samo fikcija, jebešga, pa i ta fikcija je proizašla iz nečije glave, bila nečija zamisao, ideja, fantazija...bljuc:bljak:

Волела сам и ја те старе филмове, мада мјузикле (осим Косе) слабије.

А онда сам открила хорор-филмове!
lol.gif

A meni kosa baš bzv
g062bx5.gif

joj sećaš se tog crtanog filma,
kad žabac neće da otpleše pred publikom...a muzika je genijalna! helou maj bejbi, tralalalalala....
nigde više ne puštaju te stare crtane:(

Poslednja izmena:
hičkok je genije, e to su već filmovi koje obožavam,
pravi trileri i primesa horora koja je meni sasvim podnošljiva.

Јесте, и његове филмове сам волела да гледам, мада је за мене та примеса хорора била недовољна. :lol:

Па онда они класици, Кери Грант ми био омиљени глумац, па и онај Џејмс Стјуарт, а од глумица Ава Гарднер... сад ми у глави онај филм Килиманџаро... и Шарада... ма одлични су ти стари филмови!

A meni kosa baš bzv :rumenko:

ajoj, meni je kosa bila pojam
ma i danas znam valjda sve i jednu pesmu napamet:rumenka:

uvek mi je bilo žao što se nisam rodila u vreme hipija...bemti...svejedno, bilo je i u moje vreme tipova koji su mahali kosijanere kao berger:zaljubljena:

dok ga nisu mobilisali i ošišali:(

edit: rodila se jesam, ali ne i stasala dovoljno da mogu da haluciniram na lsd-ju po ceo dan,, da živim u komuni i vodim ljubav a ne rat:malav:

bemti osamdesete,..al, svejedno su bile dobre:super:

Poslednja izmena:
ajoj, meni je kosa bila pojam
ma i danas znam valjda sve i jednu pesmu napamet:rumenka:

uvek mi je bilo žao što se nisam rodila u vreme hipija...bemti...svejedno, bilo je i u moje vreme tipova koji su mahali kosijanere kao berger:zaljubljena:

dok ga nisu mobilisali i ošišali:(

Да, да, а нису личили на јапије као ови данашњи "косијанери" (позери).

Јесте, и његове филмове сам волела да гледам, мада је за мене та примеса хорора била недовољна. :lol:

Па онда они класици, Кери Грант ми био омиљени глумац, па и онај Џејмс Стјуарт, а од глумица Ава Гарднер... сад ми у глави онај филм Килиманџаро... и Шарада... ма одлични су ти стари филмови!

prelep je keri, prelep.
šarmer, meni je i pijani din martin bio faca, da ne pričam o stiv martinu, klint istvudu i tako tim čičicama koje danas kad gledaš u tim starim filmovima, vidiš šta je muško:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back