Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
ja se bavim ekonomijom drugar izracunacu sam hvala leepo
Ekonomski faksic??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra ti ideja, bre..To nije lepo. Imaš li ti prozor da se po nekad iskradeš?
Ђе си сестрице ТУРНЕЈА,баш сам те помињао како сте ти Икица и Милица Чобанка праве даме и јединствене..
Ја му тепам,зато што га готивим....

leleee pretvorili kafanu u buvljak
dobra večer drahi posluhači![]()
![]()
Hvala brate Djole...Ђе си сестрице ТУРНЕЈА,баш сам те помињао како сте ти Икица и Милица Чобанка праве даме и јединствене..
Ја му тепам,зато што га готивим....
Zabranili mi izlaske u kafanu!![]()
Kazu da se ponasam kao maloletna...![]()
Matrix?Sunči, jesi li gledala u veleprodaji Stylosa, na Dorćolu? Naravno, sve može da se kupi i kao maloprodaja, samo ti zaračunaju PDV.
http://www.stylos.rs/katalog/kategorija-366-koferi-i-putne-torbe
Па имао сам ја војни ранац одличан ал са га дао другару..ош да питам овог шанера дал има и колико кошта..?
![]()
Nema opcija između 25 i 40 LKada iskocim kroz prozor...eto me s vama na pivo...br`te..Đole br'te...![]()

Hvala brate Djole...
Ja mislim da su sve zenske persone koje dolaze u ovu Kafanu dame...a svi muskarci pravi frajeri..
.Osim naravno ubacenih elementa....Koje i ne primecujemo..![]()

Jel` i on to rekao Sunci?KoMatrix?
faksilic, mnogo jedan sladak, spalio bih gaEkonomski faksic??
KoMatrix?
Pa ja neću torbe i kofere... Oću ranac. Volim da su mi ruke "slobodne"![]()
Šta ću ja mukica sa vojnim rancem? A i deluje ogroman. Malo je glupo da ranac bude veći od mene... Onaj od 25L, stvarno nije nešto mnogo veći od ovog "običnog" Timberland-ovog koji imam, a opet, on mi se najviše dopao. Obožavam narandžastu bojuNema opcija između 25 i 40 L
mjaau mjaaau stil mjaau mjaaau car mjaau mjaaau mace prave dar mar ou yeaMjaaaauuuuuuuuu...
kakva ti je to tetovaza drugarice?

pa kakva je bre ovo slika skidaj ovo
gde putujes?
(za sad) braavo to cu i ja da uradim uskoro jedva cekam hihihitetovirala sam LDP![]()
Nije valjda trajna tetovaza..?tetovirala sam LDP![]()
A gle šta sam ja videla...
![]()
Pa takav je kakav je... Bolje nemož'
Nigde(za sad)
Nadam da ću sebe ovog leta počastiti nečim, pa ne bih da čekam "udar cena" pred letnju sezonu...
braavo to cu i ja da uradim uskoro jedva cekam hihihi
braavo to cu i ja da uradim uskoro jedva cekam hihihi