skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ђе си сестрице ТУРНЕЈА,баш сам те помињао како сте ти Икица и Милица Чобанка праве даме и јединствене..

Ја му тепам,зато што га готивим....
Hvala brate Djole...
Ja mislim da su sve zenske persone koje dolaze u ovu Kafanu dame...a svi muskarci pravi frajeri..:D
.Osim naravno ubacenih elementa....Koje i ne primecujemo..;)

Mjaaaauuuuuuuuu...

male-lion-picture.jpg

Zabranili mi izlaske u kafanu!
sad.gif

Kazu da se ponasam kao maloletna...
iconconfusedtv3.gif

Ko :eek: Matrix?

Sunči, jesi li gledala u veleprodaji Stylosa, na Dorćolu? Naravno, sve može da se kupi i kao maloprodaja, samo ti zaračunaju PDV.

http://www.stylos.rs/katalog/kategorija-366-koferi-i-putne-torbe

Pa ja neću torbe i kofere... Oću ranac. Volim da su mi ruke "slobodne"
299-1.gif

Па имао сам ја војни ранац одличан ал са га дао другару..ош да питам овог шанера дал има и колико кошта..?

ranac8-1.jpg

Šta ću ja mukica sa vojnim rancem? A i deluje ogroman. Malo je glupo da ranac bude veći od mene... Onaj od 25L, stvarno nije nešto mnogo veći od ovog "običnog" Timberland-ovog koji imam, a opet, on mi se najviše dopao. Obožavam narandžastu boju :zaljubljena: Nema opcija između 25 i 40 L

Hvala brate Djole...
Ja mislim da su sve zenske persone koje dolaze u ovu Kafanu dame...a svi muskarci pravi frajeri..:D
.Osim naravno ubacenih elementa....Koje i ne primecujemo..;)

Рефке Иван и Гаги то могу да потврдим за остале не знам,не сам школовало....

Све су жене даме али се вас три издвајате плус Сурка и Сунчаја,ђе њих да заборавим.....

П.С.

Живели Рефке Бајерн-Реал 1:0

:pivce:

Ko :eek: Matrix?

Pa ja neću torbe i kofere... Oću ranac. Volim da su mi ruke "slobodne"
299-1.gif

Šta ću ja mukica sa vojnim rancem? A i deluje ogroman. Malo je glupo da ranac bude veći od mene... Onaj od 25L, stvarno nije nešto mnogo veći od ovog "običnog" Timberland-ovog koji imam, a opet, on mi se najviše dopao. Obožavam narandžastu boju :zaljubljena: Nema opcija između 25 i 40 L

gde putujes?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back