skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to nijee evropska muzika zna se sta je evropska muzika, ne lupetaj

Него шта него је Европска музика.И не само Европска, него и проЕвропска. Немаш ти појма, ти си обичан клерикалац фашистичке провенијенције. Иди слушај рокере и остале клерофашисте. То је ретроградна музика која је превазиђена на западу и у модерном свету.

Jeste, i priznala je da je dečko-drogerant tretira kao drolju a to je hrabrost.

Samo nisam ukapirao dal joj se to dopalo ili se žali?

Молим вас колега, па то је потпуно небитно!
Битно је да је она указала и изнела свој, а сви знамо и опште друштвени, проблем!
И не заборавите да је снага личног примера сигурно најјача по утицају на саговорника тј онога коме се обраћате!

Daj mi vina da se napijem
Daj mi čašu da je razbijem
Daj mi snage da zaboravim
Kad si rekla da me ne voliš
Kad si rekla da me ostavljaš
Kad si rekla da zaboravim.

Где си друже?!

Драго ми је што си дошао овде, клерофашисти су се распојасали и прете нашем Европском путу.

Користим ову прилику да ти се извиним у име свих грађана Србије због геноцида у Сребреници и осталих злочина почињених над дивним и великим Бошњачким народом. Надам се да су та времена одавно прошла. сада сви заједно хрлимо ка Европској будућности, бољем животу и претприступним фондовима.

Него шта него је Европска музика.И не само Европска, него и проЕвропска. Немаш ти појма, ти си обичан клерикалац фашистичке провенијенције. Иди слушај рокере и остале клерофашисте. То је ретроградна музика која је превазиђена на западу и у модерном свету.

zna se sta je evropska i svetska muzika drugar

Ма ти си једна клеро-фаширана шницла, благо речено.

Da znaš da su svi ti što se izdaju za metroseksualce i ostale fegete teški klerofašisti.

Krste se čak i u gradskom prevozu kad prolaze pored crkve, Rasi se hvalio po forumu da redovno gleda Agape, a i onog Velju sa Studia B sam jednom video na Sajmu u društvu 12 monahinja .

Где си друже?!

Драго ми је што си дошао овде, клерофашисти су се распојасали и прете нашем Европском путу.

Користим ову прилику да ти се извиним у име свих грађана Србије због геноцида у Сребреници и осталих злочина почињених над дивним и великим Бошњачким народом. Надам се да су та времена одавно прошла. сада сви заједно хрлимо ка Европској будућности, бољем животу и претприступним фондовима.

Mene si našo' za*ebavat ?? :rtfm::cool:

zna se sta je evropska i svetska muzika drugar

Наравно да се зна, али пошто си ти клеро-фаширана шницла и лажни Европејац то никада не можеш и нећеш знати. То је метафизички појам за тебе, иди љуби Шешељеву слику, проваљен си.

Па зато што си се разоткрио. Ујео си ме за срце својим бруталним вређањем турбо фолка.

То је Европска музика која се слуша у Европској унији. Осим тога, турбо фолк је највише учинио да Срби прихвате модерне Европске вредности потрошачког друштва. Турбо фолк звезде су масовно подржале јуришну песницу Европејства, ЛДП и уваженог господина Јовановића.

Нека, нека, сад си се разоткрио. Не пада снег да покрије брег, већ да свака зверка покаже свој траг.
МА неее колега, нееее!
Не могу се неким ретроградним појединцима речима отварати очи!
Треба то доказати, "пластично" приказати, истаћи битна места , рецимо овако

па да видите како ће ваши ставови бити прихваћени код појединаца старомодних свјетоназора!

Где си друже?!

izvinjavaj se ti u ime svoje babe a gradjane srbije ostavi na miru i ne uzimaj u usta...

Молим? Биће да се нисмо добро разумели? Или не знаш ко је Хлидо, ватрени борац за Европску Србију? Нека нека, кад порастеш. кашће ти се само.

Očito da sam te pogrešno razumio.
Mislio sam da to kažeš sa dozom ironije, da provociras..
Ok, sorry u tom slucaju.
Ali nemas se ti meni sta izvinjavati.
Niti sam ja neko kome treba uputiti izvinjenje za genocid u Srebrenici, niti si ti neko ko se treba izvinjavat. ;)

Da znaš da su svi ti što se izdaju za metroseksualce i ostale fegete teški klerofašisti.

Krste se čak i u gradskom prevozu kad prolaze pored crkve, Rasi se hvalio po forumu da redovno gleda Agape, a i onog Velju sa Studia B sam jednom video na Sajmu u društvu 12 monahinja .

pa sta ako gledam agape rekao sam sta gledam u toj emisijici, nikada se ne krstim u prevozu to je blasfemicno

Наравно да се зна, али пошто си ти клеро-фаширана шницла и лажни Европејац то никада не можеш и нећеш знати. То је метафизички појам за тебе, иди љуби Шешељеву слику, проваљен си.

sraam te biilo drugar da znaas, ne smes da gazis po mojim ubedjenjima

Očito da sam te pogrešno razumio.
Mislio sam da to kažeš sa dozom ironije, da provociras..
Ok, sorry u tom slucaju.
Ali nemas se ti meni sta izvinjavati.
Niti sam ja neko kome treba uputiti izvinjenje za genocid u Srebrenici, niti si ti neko ko se treba izvinjavat. ;)

Онда у реду, дошло је до ивесног мисундерстундинга између нас двојице. Ја заиста волим бошњачкио народ, ви сте много пропатили и баш зато желим да ви будете најбољи од свих региона екс Југославије.

Него, како Европске интеграције код вас? Докле сте стигли? Јесте и ви добили Статус Кандидата, или сте можда дошли чак и преко тога?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back