naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
To i ja kažem.
Rasi je mutan tip najblaže rečeno!
kako to mislis mutan tip sram te biilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i ja kažem.
Rasi je mutan tip najblaže rečeno!
kako te nije sramota da mi takoo govoris?Ма ти си једна клеро-фаширана шницла, благо речено.
karleusa je pop umetnik a saban svakako nije turbo folker
sram te bilo za takve optuzbe, ana bekuta je sa mrkonicem, karleusa je pop umetnik a sneki je fejk
hihihihihihihiako ako...a kleo si se u ziku keramiku....
kako to mislis mutan tip sram te biilo
taako je drugar sramota zaistaОу нооооуууу.....![]()
odakle ti pravo taako da govoris?Karleuša je žena-bilmez a Šaban zanemoćali bilmez.
odakle ti pravo taako da govoris?
Nisi ti gej, ti si neka žena u menopauzi koja se predstavlja kao gej. iz samo noj znanih razloga
Gejevi su bre mnogo drčniji. Nisi ti taj model. To te odaje.
A i ne znaš ko je bio FE Kosmoa.
kaaakve bre ljude?Znam ljude.
у коме се ова еминентна и реноминарана естрадна уметница, храбро и бескомпромисно ухватила у коштац са два највећа зла савременог друштва - наркоманијом и алкохолизмом!
kako te nije sramota da mi takoo govoris?
kaaakve bre ljude?

kaaakve bre ljude?
ma sram te bilo ovde ima ljudi koji me zaista znaju, ja zelim da budem fin sa svima a ti taako
Па зато што си се разоткрио. Ујео си ме за срце својим бруталним вређањем турбо фолка.
То је Европска музика која се слуша у Европској унији. Осим тога, турбо фолк је највише учинио да Срби прихвате модерне Европске вредности потрошачког друштва. Турбо фолк звезде су масовно подржале јуришну песницу Европејства, ЛДП и уваженог господина Јовановића.
Нека, нека, сад си се разоткрио. Не пада снег да покрије брег, већ да свака зверка покаже свој траг.
naravno da jesuu ali ne zna on nista brekako koje, pa zar saban i kreketusa nisu ljudi?![]()
Karleuša je žena-bilmez a Šaban zanemoćali bilmez.

ja nisam renomirani make up umetnik i iakoo pratim dogadjaje u tom svetu naravno da ne bih mogao da odgovorim na to pitanje jer sam na pocetku karijere koja mi zapravo i nije primarnaPa ako je tako reci ko je bio 2009. FE Kozmoa, da bih ti poverovao da si renomirani vizažista.
Па зато што си се разоткрио. Ујео си ме за срце својим бруталним вређањем турбо фолка.
То је Европска музика која се слуша у Европској унији. Осим тога, турбо фолк је највише учинио да Срби прихвате модерне Европске вредности потрошачког друштва. Турбо фолк звезде су масовно подржале јуришну песницу Европејства, ЛДП и уваженог господина Јовановића.
Нека, нека, сад си се разоткрио. Не пада снег да покрије брег, већ да свака зверка покаже свој траг.
ja nisam renomirani make up umetnik i iakoo pratim dogadjaje u tom svetu naravno da ne bih mogao da odgovorim na to pitanje jer sam na pocetku karijere koja mi zapravo i nije primarna