skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
41786_46598452649_8274_n.jpg

Видим, потпуно непримерено, неодговорно, непромишљено , ма рекао бих сулудо сте се окомили на г-дина Хлиду у вези подршке турбо фолку!

Али хајде да погледамо овај пример

у коме се ова еминентна и реноминарана естрадна уметница, храбро и бескомпромисно ухватила у коштац са два највећа зла савременог друштва - наркоманијом и алкохолизмом!
Будимо реални, не дозволимо да нас свладају предрасуде и потпуно неаргументоване изјаве и понашње неодговорних појединаца о врху ове ангажоване уметности!
Будимо реални!

у коме се ова еминентна и реноминарана естрадна уметница, храбро и бескомпромисно ухватила у коштац са два највећа зла савременог друштва - наркоманијом и алкохолизмом!

Jeste, i priznala je da je dečko-drogerant tretira kao drolju a to je hrabrost.

Samo nisam ukapirao dal joj se to dopalo ili se žali?

kako te nije sramota da mi takoo govoris?

Па зато што си се разоткрио. Ујео си ме за срце својим бруталним вређањем турбо фолка.

То је Европска музика која се слуша у Европској унији. Осим тога, турбо фолк је највише учинио да Срби прихвате модерне Европске вредности потрошачког друштва. Турбо фолк звезде су масовно подржале јуришну песницу Европејства, ЛДП и уваженог господина Јовановића.

Нека, нека, сад си се разоткрио. Не пада снег да покрије брег, већ да свака зверка покаже свој траг.

Па зато што си се разоткрио. Ујео си ме за срце својим бруталним вређањем турбо фолка.

То је Европска музика која се слуша у Европској унији. Осим тога, турбо фолк је највише учинио да Срби прихвате модерне Европске вредности потрошачког друштва. Турбо фолк звезде су масовно подржале јуришну песницу Европејства, ЛДП и уваженог господина Јовановића.

Нека, нека, сад си се разоткрио. Не пада снег да покрије брег, већ да свака зверка покаже свој траг.

to nijee evropska muzika zna se sta je evropska muzika, ne lupetaj

Eto vidiš Rasi kako se Hlido popravlja i vraća na pravi put.

Lepo kaže Hlido, finalisti Grand parade su slika i prilika europske Srbije i njena zaštitna lica!

ja nisam renomirani make up umetnik i iakoo pratim dogadjaje u tom svetu naravno da ne bih mogao da odgovorim na to pitanje jer sam na pocetku karijere koja mi zapravo i nije primarna

Dorbro, znači još uvek vežbaš na ukućanima prijateljima-dobrovoljcima.

I sad ti meni reci kako to ti sebe doživljavaš estetom kad te samo baba pušta da je našminkaš i to kad zadrema uz Sulejmana Veličanstvenog?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back