skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta ima u tim drvosečama što vam se toliko sviđa? :confused:

Jesmo to nas tri same u kafani ? :lol:

Ту је негде и Жабац :zper:

Old%20Ladies.png

:zcepanje::rotf::zcepanje:

Што бре Икел? :lol:

Знаш оно кад кажу: "У гадну бабу растеш"? Е па, ако морам да бирам између "гадне бабе" и "бабе лујке", бирам да порастем у "баба лујку"! :lol:

Kakva bre gadna baba ili baba lujka ? Ti ćeš da budeš ona dobra bakica što okuplja decu iz komšiluka i deli im bombone :)

Kakva bre gadna baba ili baba lujka ? Ti ćeš da budeš ona dobra bakica što okuplja decu iz komšiluka i deli im bombone :)

Дотле ће и то постати кривично дело, ако се настави с овим НСП њасрима :zcepanje:

Плус, ако нема мама нема тата, како ће звати нас - баке? :think: Прародитељ 1? :lol: :dash:

Па кад би требало да се поново Шиптарчинама најебемо мајке сви у Немачку и Америку на студије..

Жао ми је само што брата нисам послао преко сад би имао обе ноге...

Пу ***** им материна,гаде ми се....

Pa naravno da idu na studije, dosta je ljudima više rata i svakojakih sranja, 50% Srbije zabole za Kosovo, možda i više...

Он је смрадина једна која мрзи Србе из дна душе а ти са њим причаш о фудбалу уместо да га одјебеш...

Одох треба да се нађем са девојком а ти размисли о овоме...

Поздрав Жабац...

Otkud to da mrzi?

Ako je istina, to je onda ozbiljno...ja nisam čitao njegove komentare na forumu, na temama...

Pozdrav Đole...

Ovde sve po starom. Mada moram da primetim da je većini oštrica otupela. Valjda nam se svima smučilo i osećamo da kolektivno tonemo pa nemamo onog žara za stranačke i ostale prepirke.

Pride Sur udarila sa nekim temama..drvoseča - ubica, baba-lujke..:lol: Sačuvaj Bože ..
e i ja sam skontala da vecina starih korisnika nema vise zivaca ni da se svadja:mrgreen::zcepanje:
misim, cemu..ionako je sve otislo u honduras..:)
ali uvek mi je drago da vidim poznate drage nikove:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back