У жалости сам....
П.С
Велке ово срање од јутјуба још неће...да није можда до адобе флаш плејера...?
Да скинем нову верзију...
немој чачкати по опцијама за плејер кад скинеш апдејт, а ако си већ мењао - врати на претходне параметре
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У жалости сам....
П.С
Велке ово срање од јутјуба још неће...да није можда до адобе флаш плејера...?
Да скинем нову верзију...

Naravno da mu ne treba zaštita, ne bi ostao u drugom stanju, čak ni kada bi ga oguz oguzio

moj trenutno omiljeni kreator marc jacobs na upravo zavrsenoj pariskoj nedelji mode ou yea
Pogledajte prilog 229669
moj trenutno omiljeni kreator marc jacobs na upravo zavrsenoj pariskoj nedelji mode ou yea
Pogledajte prilog 229669
Jednostavno i elegantno.
Ti mali crni, ako nastaviš da mi kinjiš drugarice, dob'ćeš po piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
neeeeeee bre, to je taj njegov sarmantan pogled kao zagledan je u daljinu jer ej vizionarLep na novom bilbordu? Ne lupkaj drugar, oči su mu crvene i upale, izgleda kao bolesnik.
Koga kinjim? Ja sam pacifista, prezirem nasilje.
Pogledajte prilog 229669

neeeeeee bre, to je taj njegov sarmantan pogled kao zagledan je u daljinu jer ej vizionar
Koga kinjim? Ja sam pacifista, prezirem nasilje.
neeeeeee bre, to je taj njegov sarmantan pogled kao zagledan je u daljinu jer ej vizionar
Pogledajte prilog 229669
daaaaaaaaaaswadak jee![]()