naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
hihihi, vizije o boljoj buducnosti za sve nas lepe vredne i postene srbeeЗнамо ми какве он визије има...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hihihi, vizije o boljoj buducnosti za sve nas lepe vredne i postene srbeeЗнамо ми какве он визије има...
![]()
kakoo znas?A Terasko, jel ti prosli omiljeni kreator bio pokojni Alexander McQueen?
hihihi, vizije o boljoj buducnosti za sve nas lepe vredne i postene srbee
reefer voli nokte trepavice batakeImaš li dobar batak ili neki drugi zanimljivi deo? Ima ovde momaka (poodavno) spremnih za udaju.
to sto kazu o njemu to nijeee istina to je propaganda nije istinaKažu da je nedavno imao viziju zmajeva?
kakoo znas?

i usi ou yea yeaNe zaboraviti lepe uši.![]()
Pa nekako mi delujes kao neko ko voli Aleksandrove kreacije.![]()

jel moogu da sprecim ja da vidim nekuu nepozeljnu temilicu?
kako je on inovativan i ispred svog vremena bio da ti znas, ja volim takve ljude drugarPa nekako mi delujes kao neko ko voli Aleksandrove kreacije.![]()
Jel' i ti skupljaš salvete?![]()

a drugar znas sta mislim da je nema uopCe?Možeš, ne klikneš na nju.
hihihi kasandraPostanske markice. I Kasandra slicice.![]()
kako je on inovativan i ispred svog vremena bio da ti znas, ja volim takve ljude drugar
http://forum.krstarica.com/showthread.php/290266-Sta-ste-poslednje-kupili/page148
Postanske markice. I Kasandra slicice.![]()
Hajde da se tapkama, al' da ne ližeš dlanove.
marisol je onaj rastvor za nosLjovisna i Marisol.![]()
da, i to za bankarskog sluzbenika izgleda da smo obavili dobar posao drugarTerasko, zahvaljujuci tebi ova drugarcica ce da nam se uda.![]()
Imaš li dobar batak ili neki drugi zanimljivi deo? Ima ovde momaka (poodavno) spremnih za udaju.

A smem li da koristim vampirske moci telekineze?