skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0641747887

Треба и са Гагијем да се видим поподне па таман да попијемо по неку (28 великих кригли) у "Дворишту).

Еби га ставови нам се разликују ал да пијемо можемо.

Па боље у центру негде да се видимо, небих да идем на бањицу. Има један лик што сам га израдио за неку кинту, то је било још 2004-е, али без обзира, ја сам баксуз, тако да ћу вероватно да га сретнем. Боље по центру да искулирамо, калемегдан, кнез михајлова, лепо је време, рибице шетају оскудно обучене.

Гаги сад ми Рефке послао поруку на мобилни,каже да ми бамбуса кума у Кошутњаку а ускоро ће и мене.

Који је то дерпе ку ку ....:)

П.С.

Не брини ништа заштићен си ко бели медвед на Бањоли...

Не могу до града,имам неке обавезе после...

Ако хоћеш сврати другар..

Ајде прво да видим сад до поште јел ми стигла плата, ако није онда ништа, јер сам тренутно буквално без динара у џепу.

Гаги сад ми Рефке послао поруку на мобилни,каже да ми бамбуса кума у Кошутњаку а ускоро ће и мене.

Који је то дерпе ку ку ....:)

П.С.

Не брини ништа заштићен си ко бели медвед на Бањоли...

Не могу до града,имам неке обавезе после...

Ако хоћеш сврати другар..

Provalio sam ga, čim ne seče vino kiselom, znao sam da je nešto čudno, onako proevropski...:per:

Možemo i na miting danas, ako nas Evropenda provuče do bine, mogli bi da primenimo Breivik metod sa veštačkim đubrivom...

Provalio sam ga, čim ne seče vino kiselom, znao sam da je nešto čudno, onako proevropski...:per:

Možemo i na miting danas, ako nas Evropenda provuče do bine, mogli bi da primenimo Breivik metod sa veštačkim đubrivom...

Нећу да идем, био сам до поште, не ради пошто је други мај. Други пут ******. Биће прилике.

Каже да су са женама и децом на Кошутњаку и не може да сврати у "Двориште"..

Одо ја да клопам а ти ми пошаљи поруку кад ћемо одприлике да се нађемо па можемо са Хиксијем до Кошутњака да налемамо Ивана и Рефа...:mrgreen:

Nemam pojma videću tek posle 15h ajde prijatno ti bilo....

399845_172583342855292_100003108837233_257451_6246923_n.jpg

Па боље у центру негде да се видимо, небих да идем на бањицу. Има један лик што сам га израдио за неку кинту, то је било још 2004-е, али без обзира, ја сам баксуз, тако да ћу вероватно да га сретнем. Боље по центру да искулирамо, калемегдан, кнез михајлова, лепо је време, рибице шетају оскудно обучене.

ЕВРОПСКЕ ВРЕДНОСТИ, А!?

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Dobar dan. Ja došla sa adilice... Vozila biciklilicu
bbike-1.gif
i tako
aj mi pricuvaj pse na dva dana i dobices 100€...
th_coffee.gif

treba mi hitno jedan dog sitter a ne mogu da nadjem nikoga ovako na brzinu...

Plati povratnu kartu i eto mene

Platin mora otići...

Jel postoje izbori na Krsti?

Mi smo demokratska zemlja, valjda članovi treba da odluče o moderatorima, ovo komunizam na forumu!
th_coffee.gif

U ovom slučaju, radi se o demonkratiji

Пијандуре,јел вас мучи мамурлук.............?

Нема никог у кафани,сад могу да дивљам колко хоћу...

Иструли ми дуња у фијоци,дуња у фијоци,
драга ми је код Драже у војсци......
whistling.gif

610xd.jpg

Pa moram priznati da nije neka lepotica :roll:

aurora5
aj mi pricuvaj pse na dva dana i dobices 100€...

treba mi hitno jedan dog sitter a ne mogu da nadjem nikoga ovako na brzinu..

Plati povratnu kartu i eto mene

Немооо се љутиш, али мора ти лупим једну нелојалну конкуренцију,
ТРАЖИМ ПЛАЋЕНУ КАРТУ САМО ДО ЊЕ!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back