Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
Где ја тај ЧОВЕК!?
Шта је са њим!?
valjda učestvuje u tekmi ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где ја тај ЧОВЕК!?
Шта је са њим!?

figurativno drugar, ne znam da li si bio svedok izliva frustracije jedne forumasice i izjave labaa koji nije hteo licno da mi kaze ono sto missli o meni ali je mogao sa njom da me ogovara...

ja njega mnogo volim i nisam ocekivao to od njega, nebitna je forumasica zaboravio sam i kako se zove dodje ovde povremeno i nista srecno ne napise, samo mraci i povremeno me na kvarno proziva gadi mi se...Koje forumašice, ma daj Lab nije takav.??
valjda učestvuje u tekmi ?![]()
figurativno drugar, ne znam da li si bio svedok izliva frustracije jedne forumasice i izjave labaa koji nije hteo licno da mi kaze ono sto missli o meni ali je mogao sa njom da me ogovara...
ja njega mnogo volim i nisam ocekivao to od njega, nebitna je forumasica zaboravio sam i kako se zove dodje ovde povremeno i nista srecno ne napise, samo mraci i povremeno me na kvarno proziva gadi mi se...
А ХОЋЕШ ДИРЕКТНО!?
ОВА КАФАНА И ОВАЈ ПДФ
НИСУ ВИДЕЛИ ВЕЋЕГ СМАРАЧА ОД ТЕБЕ!
Не знам из којих разлога и побуда то радиш, нити ме занимају, нити су они битни,
АЛИ СМАРАШ НЕВИЂЕНО!
Ajde tebe sve forumšice vole kao najbolju drugaicu, možda se ona tako ponaša sa najboljom drugaricom...
А ХОЋЕШ ДИРЕКТНО!?
ОВА КАФАНА И ОВАЈ ПДФ
НИСУ ВИДЕЛИ ВЕЋЕГ СМАРАЧА ОД ТЕБЕ!
Не знам из којих разлога и побуда то радиш, нити ме занимају, нити су они битни,
АЛИ СМАРАШ НЕВИЂЕНО!
Nemoj da preteruješ, pa Ujso je najveći seprmer na pdf Politika, naš Terasko ponekad, zbog nedostatka
ideje ili pažnje smara o Čedilici...
u koliko je miting ds i jel to danas?
hvala drugar, ali znao sam da ti to mislis o menni i to je ok, ali mi je grozno sto osoba koju postujem misli nesto a ja to ne znam
kako sutra kad je sutra onaj nasilnicki skup srs?Pomerili su ga za sutra u 17 časova....
ПА ПРОМЕНИ НЕШТО!
ДА МОЖЕМО ДА ПОШТУЈЕМО И МИ ТЕБЕ!
ЧИМ ОСЕТИМ СМРАД,
ГУБИМ ИНСПИРАЦИЈУ!
kako sutra kad je sutra onaj nasilnicki skup srs?
Nemoj da preteruješ, pa Ujso je najveći seprmer na pdf Politika, naš Terasko ponekad, zbog nedostatka
ideje ili pažnje smara o Čedilici...
Sve je ispomerano, nasinički skupovi tek posle 6 maja...
ali drugar ja ne radim nista zbog cega ne biste mogli da me postujete niti vredjam niti pljujem niti sam zao i omalovazavam niti sam nepristojan...
Мислим да не претерујем!
И онај смара, али овај је НЕНАДЈЕ6ИВ!
hehehe...izadji malo na terasu...