- Poruka
- 204.602
Ima li koga za sutra predveče u kafanu, ali pravu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma digao sam ruke, moraću to u kafani da rešim sa par džangrizavih devojaka
Žilav je Đole naučio je on da se šiba sa narodom i milicijom...
Djole se saginjati neće...do nokauta.Njega ceo dan nema, a vi se zezate. Bolje da ste krenuli po šumi kosti da mu tražite, da ne bude kao sa Čičom.
Znači kada nađemo Đoleta naćićemo i Čiču..Znači kada nađemo Đoleta naćićemo i Čiču..
Vidim ti se ne brineš za saborca, puna kafana žena, pa se ne može na sve strane...
Да, заборавих да је радовац.![]()
Шта ли му се кући спрема?
![]()
Pa šta? On je već penzioner, ima od njega mnoooogo žilavijih.Krajnje je vreme da počne da navija za neki klub, a ne za navijače.
A ti se ponadala da je onaj moćni alata sa dve baterije nešto drugo?

Ima li koga za sutra predveče u kafanu, ali pravu?
Organizujem kafanu za sutra.. .s' ove strane bare, urbane.
Disidentu, pogledaj ovo:
![]()
Momentum Pictures have released a poster [via Empire] for the UK release of the well received horror-drama “Teeth“.
Koje su kafane prave?
Ispalo mi da sam 20% DS-ovac!![]()
A ti se ponadala da je onaj moćni alata sa dve baterije nešto drugo?

Disidentu, pogledaj ovo:
![]()
Momentum Pictures have released a poster [via Empire] for the UK release of the well received horror-drama “Teeth“.
Vodi računa, ti si jedan od onih koji predstavljaju sadašnjost i budućnost ove zemlje.Dakle, razradi kulturne obrasce, da mi možemo da umremo na miru.

to se zove nejebitza kolega.
tu ne pomaže psihoanaliza![]()
...da znaš da daluje malo, zastrašujuće.
Disidentu, pogledaj ovo:
![]()