gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
A zaboravili ste kako ste suze lili kad je drug Tito umro ?
Počinješ da provociraš.Ostavi dečka da bude za koga hoće.Ti budi i za Tita i za muftiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SPS ljevica ?
Onda je i Milosevic bio ljevičar.![]()
SPS ljevica ?
А није био?SPS ljevica ?

Kako se to radi?
A evo si ti...
![]()
Uvek "neobaveštena" i ne moš' da povata konce![]()

aaaaaaaaaa nocas daleko si daleko si neko te drugi ima daleko si daleko si pravi sa pogresnima...

Počinješ da provociraš.Ostavi dečka da bude za koga hoće.Ti budi i za Tita i za muftiju.
Čime provociram ?
Pa dobro je da ste plakali ( i moji su plakali) za antifašistom kakav je bio Tito.
Ne valja vam sad što plačete za onim dražom.
aaaaaaaaaa nocas daleko si daleko si neko te drugi ima daleko si daleko si pravi sa pogresnima...

Е лепо си друштво одабрао.То што ја говорим о СПС, не значи да ја имам симпатије према њима. Ја припадам конзервативном проевропском десничарском делу грађанки и грађана.
Српска варијанта Камерона, Меркеловке, Тачеровке, Ширака, Де Гола![]()
То што ја говорим о СПС, не значи да ја имам симпатије према њима. Ја припадам конзервативном проевропском десничарском делу грађанки и грађана.
Српска варијанта Камерона, Меркеловке, Тачеровке, Ширака, Де Гола![]()

Европска конзервативна десница :
Ти си, човече, пун контрадикторности!
Европска конзервативна десница :
Британска конзервативна партија
Хришћанско демократска Унија Немачке
Унија за демократију Француске
Окупљена у Европској народној партији, најснажнијој посланичкој групи у Европском Парламенту.
Није се родио још тај/та који ће ме убедити да Меркеловка, Камерон и Ширак нису десна опција ?
То је римокатоличка и протестантска варијанта Хришћанства. Ја сам за Православно-Хришћанску варијанту, мада ми је и Евангелистички део Протестаната духовно близакИ теби је то оличење хришћанског српства?!

sto se smejuljis pevaj ou yea hhihihihi