skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A evo si ti...

ggde_-1.gif

Uvek "neobaveštena" i ne moš' da povata konce :mrgreen:

еХперт страјкс аген! :lol:

То што ја говорим о СПС, не значи да ја имам симпатије према њима. Ја припадам конзервативном проевропском десничарском делу грађанки и грађана.
Српска варијанта Камерона, Меркеловке, Тачеровке, Ширака, Де Гола :)

То што ја говорим о СПС, не значи да ја имам симпатије према њима. Ја припадам конзервативном проевропском десничарском делу грађанки и грађана.
Е лепо си друштво одабрао.

:eek:

Ти си, човече, пун контрадикторности!

:eek:

Ти си, човече, пун контрадикторности!
Европска конзервативна десница :

Британска конзервативна партија
Хришћанско демократска Унија Немачке
Унија за демократију Француске

Окупљена у Европској народној партији, најснажнијој посланичкој групи у Европском Парламенту.

Није се родио још тај/та који ће ме убедити да Меркеловка, Камерон и Ширак нису десна опција ?

-Pitali Uysala ko su bili partizani?
-Kaze on:"to su bili dobri ljudi,koji su se borili protiv fasizma i koji su nas oslobodili od fasisticke tiranije"
-Pitaju ga:" a, ko su bili ustase?"
-"Pa,otac,babo,djedo,daidza,amidza..",kao iz topa ce Uysal...

;) Uysa,nema ljutis,leglo mi...

Европска конзервативна десница :

Британска конзервативна партија
Хришћанско демократска Унија Немачке
Унија за демократију Француске

Окупљена у Европској народној партији, најснажнијој посланичкој групи у Европском Парламенту.

Није се родио још тај/та који ће ме убедити да Меркеловка, Камерон и Ширак нису десна опција ?

И теби је то оличење хришћанског српства?!

И теби је то оличење хришћанског српства?!
То је римокатоличка и протестантска варијанта Хришћанства. Ја сам за Православно-Хришћанску варијанту, мада ми је и Евангелистички део Протестаната духовно близак :)

Moram da dodam još ovo, Četnici su postojali davno pre nego su partizani (komunisti) bili u moodima.
Za četničku čast se znalo i o njoj se pričalo, to šta se zapravo dešavalo u 2.sv ratu, to ćemo tek da otkrijemo.
Kad se laži nagomilane razgrnu.
Svakom treba dati po zasluzi.
Žalosno je što se posle toliko vremena i dalje koljemo oko istih stvari, dok se smradovi šire Srbijom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back