gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Žene vole masnu gibanicu, čvrstu ruku i da ih malo bode brada.
vidiš, nijedna žena sa kojom sam bio nije volela nijedno od navedenih...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

vidiš, nijedna žena sa kojom sam bio nije volela nijedno od navedenih...![]()

А знаш ли ти Риферу одакле овај натпис: "Никад невиђено" ?![]()

Филм "Хеви метал"? Никад чула...
Додуше, никад и нисам била поклоник хеви метала (изузимам пар балада, и можда још коју)... хард рок да, хеви метал не.![]()

I ja mnogo volim daj serijal Poaroa sa njim.![]()
Zato nisu više sa obrijanim...![]()

David Suchet je divan glumac, uhvatio je lik Poaroa u potpunosti. Ja na primer ne volim Justinova jer se on kroz svoju ulogu podsmeva Poarou i od njega pravi ego manijaka, dok Suchet ima tu simpaticnu ljubav prema sebi koja je slatka, ne iritirajuca. Agatin unuk kaze da je velika steta sto ona nije videla Sucheta, kaze da je 100% tako zamisljala svog detektiva.

Ne, ne znam.
шта је тачно било у питању - дал' Смоки, Чипс или нека друга слана грицкалица (та "рекламна порука" је била одштампана у горњем углу кесице) само се сећам да смо се сви побљували на тај израз (правилно би било "никад виђено") и да смо исмевали тог што је смислио ту "мудролију" 
али не знам да ли је он имао неке везе с овом причом или је у питању била нека сасвим друга прича...

Šta vas briga za brkove moje
baš mi lijepo oduspravke stoje

od ovih novih avatara koje ste nabacili danas, kako vas procenjujem, jedino je adekvatan onaj kelin...
vampirčića ne mogu da zamislim kao borca nikako..![]()

Nosfi, kad se pojavio zvučni film mnogi poznati glumci nemog filma se nisu snašli, nisu umeli da govore pravilno ili su imali ružnu dikciju pa su prosto nestali sa scene,ali kad je Greta progovorila prvu rečenicu onako prozuklo i seksi..postala je obožavana veličanstvena Greta.![]()

od ovih novih avatara koje ste nabacili danas, kako vas procenjujem, jedino je adekvatan onaj kelin...
vampirčića ne mogu da zamislim kao borca nikako..![]()