skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ona dobra vremena bez DVD-ja, CD-a, pa čak i VHS-a... kad se čekao red za kartu, kad je FEST bio zbog filmova, a ne zbog "viđenosti"... kako sam uživao u ovom filmu. Danas mi izgleda skoro smešno, ali u to vreme...

Pa kako si znao autora? Gugleto, sreća...

Znao sam, jer me je zainteresovala ilustracija na albumu Uriah Hip "Fallen Angel"

ravensoc.jpg

pa sam onda trazio i ostale, a ova koju si ti okačio se pojavljivala u rezultatima .

:lol: tamo đe piše Hip treba da piše Heep :lol:

Poslednja izmena:
U ona dobra vremena bez DVD-ja, CD-a, pa čak i VHS-a... kad se čekao red za kartu, kad je FEST bio zbog filmova, a ne zbog "viđenosti"... kako sam uživao u ovom filmu. Danas mi izgleda skoro smešno, ali u to vreme...

tako je film Star Trek I iz 1979. zaradio oko 100 miliona tadasnjih dolara, zato sto je vecina fanova isla da ga gledao po 20 puta u bisokopu, da bi film zaradio i da bi se snimio drugi deo :)

Филм "Хеви метал"? Никад чула... :rumenko:

Додуше, никад и нисам била поклоник хеви метала (изузимам пар балада, и можда још коју)... хард рок да, хеви метал не. :)

Филм "Хеви метал"? Никад чула... :rumenko:

Додуше, никад и нисам била поклоник хеви метала (изузимам пар балада, и можда још коју)... хард рок да, хеви метал не. :)

Ovde je akcenat na crtanom filmu. N ačin animacija je bio zanimljiv, snimali su se neki kadrovi, pa se ilustrovalo po njima. Ma sjajno za to vreme.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back