SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
načitan i svestran čovek, baš kao i ti..ne znam stvarno zašto ga mrziš? :zima2:

- - - - - - - - - -

e sada ste ljubomorni ti i SaWa što se on istakao...Ko je vama branio da više učite...:deda:

Nisu svi za štrebere, kao ni svi za šmekere. A retki su oni koji i znaju i umeju i može im se. :roll:

- - - - - - - - - -

e, tu si, vidiš, pogrešio...najiskrenije ti kažem...i ja idem tim težim putem, ali ne znam šta bi bilo da sam krenuo prečicom, a imao sam ih ihaj koliko...z:cry:

Lako je tebi, imaš plemenskih veza, i ovde i južnije.

a sta ces ti na sastancima snsovaca? :think:
Састанак иницирам ја. :tongue2:
Nisi valjda bio na partiNskom sastanku SNS-a kukavče?!
Ја у државним институцијама. Тамо имаш и СНС и СПС итд. кадрове.
СПС-овци су суперишка. Блесави, ал' што воле да часте. :mrgreen:

Код њих ја увек кафу с киселом водом. :lol:

Код напредњака доста кафа.

Код жутих нисам добијао ништа, јер никад нису хтели да приме. :lol:
А где би друго безбедњак био него на састанцима? :tongue2:
Мора тако Иване... знаш да смо за зеленим столом увек били најслабији. А мени то најлакше пада. :tongue2:
Неко мора да зна шта је то што тишти душу народну.
Сок од малине...

:mrgreen:

Интересатно ми како Стетлер "мрзи" Селака, а ја Слину...

Свако из својe струке. :lol:

Али људи што је Слина оседео... ијоооој... :lol:

Управу си Стетлер, пробаде ћоек начисто. :hahaha:

Ал' ти је из струке Влајко, убило се. ;)
Слинџа је почео да студира медицину...и дао је два-три испита па је схватио да је за менаџера, а пошто је рођен за истог, решио је да заврши по убрзаном мегатрендић курсу.
Он оним курс пандурима таман дође као курс министар.

- - - - - - - - - -

Pa to je za društvenjake, poput tebe i SaWe super rešenje. Mi još i možemo da plivamo bez politike, ali vi, teško....
Да, ми смо још аутономни, мада и код нас човек треба да се пази да га не увуку у којекакве прљавштине.

Провалио сам те по стилу писања. z:D

Sumrak liberalizma i kako izaći iz recesije
Aleksandar Radović

Ово неки Ђинђарин лик... упратио сам га у Политици и скупљао његове фељтоне. Капирам да човек има књигу.
Мислим да није на одмет да га прочиташ, пошто је ето, човек од (жутог) "поверења".

Провалио сам те по стилу писања. z:D

Sumrak liberalizma i kako izaći iz recesije
Aleksandar Radović

Ово неки Ђинђарин лик... упратио сам га у Политици и скупљао његове фељтоне. Капирам да човек има књигу.
Мислим да није на одмет да га прочиташ, пошто је ето, човек од (жутог) "поверења".

Nemam pojma ko je ovaj, ali tacno se vidi da je neki levicarski smarac i pajser. 'Kejns je bio pravi liberal' buhahahahaha. Doduse, on barem ima pojma o cemu prica, i to je za pohvalu, u moru ovih ekonomskih analfabeta u stilu Malagurskog. Ali je bas zato i zesce nalupetao jako opasne stvari, i podseca me na naseg lyckuwina. U sustini, to jeste zesce sarlatansko lupetanje u stilu Kejnsa, samo deluje da ima necega u tome, i zato je jos opasnije. A stvarno mi je najjace kada takvi likovi sebe dozivljavaju kao autsajdere, a imaju podrusku uvek i svuda u nekoj kulturi i drustvu, jedino eventualno, i to tek od 70-ih godina, nemaju podrsku u subkulturi profesora ekonomije. (Jer ih je Fridman potpuno razvalio, i na teorijskom , i na prakticnom, i na svakom drugom planu). Sada posle ove krize 2008-e, i sarlatanskog ponasanja Obame, poceli su da budu jos glasniji sa svojim nebulozama.

Inace, na Fejsu me kikovali iz grupe Ateisti Srbije, jer su im tamo modovi neki totalnu tupavi i sujetni debili, koji blage veze sa vezom nemaju. I isto jos jedne grupe, gde se okupljaju pljuvaci po Srbiji- Retardirana Srbija, i odatle me kikovali, najgori sam od sve dece.

Jbte, tamo sve levicar, do socijaliste, do komunjare.:zima:

Poslednja izmena:
Има наде за тебе, Ками. :D

- - - - - - - - - -

Е да, ни мени се не свиђа тај мали нафурани Малогурски.
Управу си, препун је левих и комуњарских жвака.

- - - - - - - - - -

А тек што је умишљен. :zroll:

Има наде за тебе, Ками. :D

- - - - - - - - - -

Е да, ни мени се не свиђа тај мали нафурани Малогурски.
Управу си, препун је левих и комуњарских жвака.

- - - - - - - - - -

А тек што је умишљен. :zroll:

Malagurski je neka nasa verzija Majkl Mura, samo jos gora varijanta.

e kamičak moj,
a pljuješ po Krsti-maaaajci svojoj što ti političq sisu daje uvek-kada zatreba
i nudi umlje bezvremeno sa svih prostora u jednu tačku ključanja sakupljeno :deda:
pravićeš je ti od blata!! :z:mrgreen:

Znas da sam nekoliko puta pomislio, kada sam video kakvih morona na Fejsu ima, da mi je zao sto sam ovoliko pljuvao forumase na Krsti.

jbte, prosek ovde je za otprilike 4 klase iznad proseka na Fejsu. Ono je uzas uzasa.

Izvinjavam se ljudima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back