Провалио сам те по стилу писања.
Sumrak liberalizma i kako izaći iz recesije
Aleksandar Radović
Ово неки Ђинђарин лик... упратио сам га у Политици и скупљао његове фељтоне. Капирам да човек има књигу.
Мислим да није на одмет да га прочиташ, пошто је ето, човек од (жутог) "поверења".
Nemam pojma ko je ovaj, ali tacno se vidi da je neki levicarski smarac i pajser. 'Kejns je bio pravi liberal' buhahahahaha. Doduse, on barem ima pojma o cemu prica, i to je za pohvalu, u moru ovih ekonomskih analfabeta u stilu Malagurskog. Ali je bas zato i zesce nalupetao jako opasne stvari, i podseca me na naseg lyckuwina. U sustini, to jeste zesce sarlatansko lupetanje u stilu Kejnsa, samo deluje da ima necega u tome, i zato je jos opasnije. A stvarno mi je najjace kada takvi likovi sebe dozivljavaju kao autsajdere, a imaju podrusku uvek i svuda u nekoj kulturi i drustvu, jedino eventualno, i to tek od 70-ih godina, nemaju podrsku u subkulturi profesora ekonomije. (Jer ih je Fridman potpuno razvalio, i na teorijskom , i na prakticnom, i na svakom drugom planu). Sada posle ove krize 2008-e, i sarlatanskog ponasanja Obame, poceli su da budu jos glasniji sa svojim nebulozama.
Inace, na Fejsu me kikovali iz grupe Ateisti Srbije, jer su im tamo modovi neki totalnu tupavi i sujetni debili, koji blage veze sa vezom nemaju. I isto jos jedne grupe, gde se okupljaju pljuvaci po Srbiji- Retardirana Srbija, i odatle me kikovali, najgori sam od sve dece.
Jbte, tamo sve levicar, do socijaliste, do komunjare.