SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reče djubre od čoveka i ode. :sad2:

Bez onog "od čoveka". :hvala:

- - - - - - - - - -

dobro, razumem ja i SaW-u, on je to uradio iz sasvim drugih razloga, ali se upleo ko pile u kučine...z:(

Iskreno, ja ne razumem. Nema dobrih razloga premo bilo kome ko želi da uživa gledajući kako naša deca umiru. Zna se šta može da dobije za tu pretnju deci.

Najbolje još da bilo ko može da utiče na nekakvu promenu osećanja tog intenziteta, jer nacionalizam jeste jedno od najlepših ljubavnih osećanja.
Ne znam šta treba da uradi jedan bedni fašisata da mu neko ponudi piće? To biće nije zaslužilo ni da mu neko kosti polomi, ako ih uopšte ima.

Риф, ја за своје паре частим пићем кога ја хоћу z:lol:

Риф, ја за своје паре частим пићем кога ја хоћу z:lol:

Naravno SaWo, tako i treba. Pare su pare, ali ja i na moral gledam (ne tvoj, to i sam znaš, već onog entiteta koji zaudara na fašizam).

- - - - - - - - - -

lab je oduvek na izborima glasao za nacionalističke partije, bez obzira što je svesno znao da će da budu ispod cenzusa...i to za one koje zagovaraju tradicionalne vrednosti.

Mudar čovek u Srbiji ne glasa, ne u ovo vreme kad je ponuda takva da nema razlike za koga glasaš. :ljutko:

---1.jpg

То је она, бела вучица из Бгд зоо врта, поносна мајка троје штенаца:heart2:
Malo sam se zacudila, stvarno lici na vuka, ali i tvoji lice na vukove, a beli su:))

- - - - - - - - - -

νίκα ἐν τῷ ἀγαθῷ τὸ κακόν z:)

другари, лепо се проведите вечера
с :pivce:
Valjda su tu i drugarice. Provedi se lepo i ti, ides u Beli dvor na docek?z;)

• Podržavam
Reactions: Tol
И ја бих да пожелим мојим виртуелно-реалним другарима све најбоље у наредној години и да се што успешније носе са предстојећим животним изазовима. :)

Уживајте вечерас!

• Podržavam
Reactions: Tol
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back