SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komentar crvenom boldovanom nije potreban. Sam znas ko si i sta si, ja NE moram da te kvalifikujem. Sam si se polio gomilom goMana, sto je tako normalno i potrebno, i sleduje... Ja samo nadodajem na kolicinu, odozgo. Da te jos osvestim. Ali, nisi ti dovoljno osvescen... Jos uvek spavas. Pa je potrebno jos... I jos... I jos... :hahaha:

_nobody_

Nisi svestan koliko su dobri ljudi sa kojima si u nekom svom zamišljenom sukobu. Pre svega su ljudi, što ti nikad biti nećeš.

- - - - - - - - - -

Dobar dan dobri ljudi.

Interesantno koliko mrznje tece od povredjenih Istinom ka meni, koji iste propovedam. Za razliku od vas, ja vas NE mrzim. Ni trunku. Samo da ucinim da vam se oduzme ono sto ste nasledili od Komjunizma, te NEzasluzene privilegije, koje bespostedno/bezboznicki koristite. :okok:

To MORA da se desi... Mora da se dogodi. A kada se to dogodi, necete me vise mrzeti. Necete imati nimalo Vremena. Prezivljavanje ce vam biti od prvog do 100og mesta na listi. :ortaci3:

_nobody_

Interesantno koliko mrznje tece od povredjenih Istinom ka meni, koji iste propovedam. Za razliku od vas, ja vas NE mrzim. Ni trunku. Samo da ucinim da vam se oduzme ono sto ste nasledili od Komjunizma, te NEzasluzene privilegije, koje bespostedno/bezboznicki koristite. :okok:

To MORA da se desi... Mora da se dogodi. A kada se to dogodi, necete me vise mrzeti. Necete imati nimalo Vremena. Prezivljavanje ce vam biti od prvog do 100og mesta na listi. :ortaci3:

_nobody_

U pravu si. Idem sad da ti jébém mamu, da ti rodi brata srbina kao poklon za Novu Godinu. Zaslužio si. :ok:

• Podržavam
Reactions: Tol
Da nastavim sa nemilosrdnim pohodom, da bih stavio tacku na katastrofu koju sam vam uradio mrznjom u mozgovima. :ok:

Sada samo treba da dobri ljudi, moderatori, NE izbrisu nista od ovoga, i da publikumu ostave da proceni ko je lud, ko je u pravu, ko vredja, ko govori Istine. :smeker:

Tabane, Ninana, da li sve ovde sto je receno poslednjih 24 sata, bez i trunku editovanja moze da ostane for publicum digest? :hahaha:

(jer je ovde, za pametne, sve kristalno jasno) :amen:

Ja vas vise ne bih zadrzavao! :bye: :bye: :bye:

_nobody_

Da nastavim sa nemilosrdnim pohodom, da bih stavio tacku na katastrofu koju sam vam uradio mrznjom u mozgovima. :ok:

Sada samo treba da dobri ljudi, moderatori, NE izbrisu nista od ovoga, i da publikumu ostave da proceni ko je lud, ko je u pravu, ko vredja, ko govori Istine. :smeker:

Tabane, Ninana, da li sve ovde sto je receno poslednjih 24 sata, bez i trunku editovanja moze da ostane for publicum digest? :hahaha:

_nobody_

Ajde ti polako...Mi ćemo da povučemo vodu za tobom...

S&W, ne mogu da ti dam repku jer mi nalog skroz unisten... Taban und ekipaz ne voli gorke istine. Iebiga. :zelenko3:

_nobody_

ма пусти репке, попиј један Пауланер вечерас на мој рачун z;)

pack-paulaner-oktoberfest-1l-et-chope-1l.jpg

Najbolje još da bilo ko može da utiče na nekakvu promenu osećanja tog intenziteta, jer nacionalizam jeste jedno od najlepših ljubavnih osećanja.
Ne znam šta treba da uradi jedan bedni fašisata da mu neko ponudi piće? To biće nije zaslužilo ni da mu neko kosti polomi, ako ih uopšte ima.

_nobody_

Reče djubre od čoveka i ode. :sad2:

Valjda u porodilište da sačeka brata Srbina. :manikir:

Najbolje još da bilo ko može da utiče na nekakvu promenu osećanja tog intenziteta, jer nacionalizam jeste jedno od najlepših ljubavnih osećanja.
Ne znam šta treba da uradi jedan bedni fašisata da mu neko ponudi piće? To biće nije zaslužilo ni da mu neko kosti polomi, ako ih uopšte ima.

dobro, razumem ja i SaW-u, on je to uradio iz sasvim drugih razloga, ali se upleo ko pile u kučine...z:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back