SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ништа хемо, нек пазари оно уље.

Kakvo bre ulje, jbite se sa alternativnom medicinom kada su ozbiljne bolesti kao sto je rak u pitanju.

Ako je metastaza, to pa tek duplo vazi.

- - - - - - - - - -

Evo kamija najmudrijega. Zna rešenje za svaki problem - samo napiše: ne luptaj. :worth:

Pa da, to je resenje za najveci broj problema.

ja ne poznajem nikoga ko je isao na hemo pa ozdravio.

Na hemo se ide ili kada je dijagnostifikovana metastaza, ili posle operacije, da se za svaki slucaj uklone sve celije, ako je neka preostala, ili ako su hirurzi zasrali, pa poslali nesto u krvotok ili u druge organe.

Posto su nasi lekari poseban skrsh, to znaci da je rizik da su u toku operacije zasrali nesto jos veci nego kod zapadnih lekara npr., i onda je uvek bolje ici na hemo, za svaki slucaj.

Naravno, ako hoces da se boris. Ako neces, i to je ok, ja to podrzavam, provesti kvalitetno poslednje trenutke zivota ponekad znaci bolje ziveti nego sto masa ljudi zivi tokom celog zivota. Ali ne da se glupiras sa nekakvim indijskim uljima i kubanskim biljkama, to je zavaravanje i ludost; i onda bolje o istom trosku da ides na psihijatriju, vise ce da ti pomognu.

meni je brat od strica umro od akutne leukemije. od kad se razboleo tj otkrili sta je do groba, 5 nedelja je poziveo. 22 godine je imao, u junu se vratio iz vojske, u avgustu smo ga sahranili. pokusali su sa tim hemo sranjima ali samo su mu i tih 5 nedelja unakazili.

Ками ће да иде на кемо кад добије тумор. Онда ће му тело бити неспособно да се брани па ће то прерасти у канцер. Наааапред Ками:ortaci:

Kami je već imao tumor mozga i kad je mlogo narast'o, ko oraj, pio je tu kemoterapiju i onda mu je tumor, zajedno sa mozgom umro. Zato sad ovako piše na forumu. Ali bar je živ. :mrgreen:

Na hemo se ide ili kada je dijagnostifikovana metastaza, ili posle operacije, da se za svaki slucaj uklone sve celije, ako je neka preostala, ili ako su hirurzi zasrali, pa poslali nesto u krvotok ili u druge organe.

Posto su nasi lekari poseban skrsh, to znaci da je rizik da su u toku operacije zasrali nesto jos veci nego kod zapadnih lekara npr., uvek je bolje ici na hemo, za svaki slucaj.

Naravno, ako hoces da se boris. Ako neces, i to je ok, ja to podrzavam, provesti kvalitetno poslednje trenutke zivota ponekad znaci bolje ziveti nego sto masa ljudi zivi tokom celog zivota. Ali ne da se glupiras sa nekakvim indijskim uljima i kubanskim biljkama, to je zavaravanje i ludost, i onda bolje o istom trosku da ides na psihijatriju, vise ce da ti pomognu.

moja tetka je isla. i posle operacije, pa posle kad su ustanovili da je bolest metastazirala. prvi put je super podnela, par hemo, malo nosila periku... drugi put... :(

meni je brat od strica umro od akutne leukemije. od kad se razboleo tj otkrili sta je do groba, 5 nedelja je poziveo. 22 godine je imao, u junu se vratio iz vojske, u avgustu smo ga sahranili. pokusali su sa tim hemo sranjima ali samo su mu i tih 5 nedelja unakazili.

Uh Verti, ne mrači. :(
Svako od nas, verovatno, ima takvu neku tužnu priču, na žalost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back