SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mesam se u vasu prozivku al juce sam vrteo neke fotke i recepte kako se sprema riba pa naisao i na ovo

xl3gXWZ.png

:lol:

u prolazu da vas sve pozdravim
Dobro vece

Dođu tako dani kad nije bitno da l si glup, pametan il fukara i nije bitno ni da li ćutiš, govoriš il si bogat, već eto tako, zalego si u krevet sa ženskim bićem i nešto ti se ne da da budeš muškarac. Hteo bi ti, imaš tačan plan kako ćeš da je preoreš kao banatsku njivu od trocifrenog broja jutara :lol: ali tvoj Džon Dir sa priključnom mašinom vido od prosvetara, murije i studenata i rešio da i on štrajkuje. Ozbiljan udarac koji treba podneti stoički. Pređi u kontraofanzivu, naravno da je ona kriva ili neko drugi. Ti svakako nisi.

1. Šta šta se desilo, pa ušo mi saturn u devetu kuću, usta ga ***** retrogradna.
7. Zaličila si mi na Sarapu iz ovog ugla jbg. :lol:

9. Ja sam navikao malo maženje, malo glabanje + opcionalno deepthroat, ne mogu ja na keca da trsim kad znam da nije zbog reprodukcije. :hahaha:
10. ****** jel znaš da iznad dupeta imaš mladež u obliku Kirgana iz Gorštaka, nevera.
11. Imaš ljude koji uvek mogu al uvek prosečno, e ja sam ti ostvarenje snova al to ima svoju cenu, eto priroda.
12. A reci što je Gorile u magli tužan film u ***** materinu
13. Kako da ***** PA JEL VIDIŠ TI ŠTA NAM RADE?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back