SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma lab se nakačio na Čarlijevu i moju foru misleći da je đoka ono što je i napisao, ne kapira da je to lik sa kojim smo Čarli i ja pisali na jednoj temi. Kad pogleda čovek šta lab piše, videće se jasno da nema ni jednu poruku koja nije upućena meni i koja nema taj glupi gej prizvuk. :confused:

Последњи догађаји су показали колико је информативно медијска сцена у Србији мрачна, лоша и врло селективна, нарочито од када имамо вишепартијски али унисони парламент са политичког становишта.
Такође често чујемо како се и наши саговорници овде или ишчуђавају или немају појма о различитим видовима политичких активности које су изван парламента, па самим тим и изван интересовања медија, сем као таблоидна, и у негативном контексту.
Шта мислите да ли би једна тема посвећена искључиво политичким идејама, ставовима и активностима ванпарлемантарне политичке сцене у Србији( организације, покрети, појединци) била корисна?

Мене ипак више нервирају они што би да мењају свест, јер савест иде из свести, њима непозната х, a још коорд. систем xyz плус време t... Плаше се да не буду лоцирани у времену као гњиде свог времена а у простору као титов овај ....

Poslednja izmena od moderatora:
Ја сам више мислио на оне који којима је оправдање ( истинито или лажно) да немају појма да и постоји и други политички приступ од онога који им се свакодневно сервира.

Мислио сам на овакве ствари.
Ко у Србији зна да Српски сабор Зветници постоји и у Словенији и да је његов одбор у Љубљани направио акцију лепљења плаката по граду.

zavetnici02-1.jpg

Председик Заветника у Љубљани је о тој акцији рекао:
"Желели смо да пошаљемо јасну поруку председнику Руске Федерације, да има подршку и пријатеље и у земљама које су чланице Европске уније."

Последњи догађаји су показали колико је информативно медијска сцена у Србији мрачна, лоша и врло селективна, нарочито од када имамо вишепартијски али унисони парламент са политичког становишта.
Такође често чујемо како се и наши саговорници овде или ишчуђавају или немају појма о различитим видовима политичких активности које су изван парламента, па самим тим и изван интересовања медија, сем као таблоидна, и у негативном контексту.
Шта мислите да ли би једна тема посвећена искључиво политичким идејама, ставовима и активностима ванпарлемантарне политичке сцене у Србији( организације, покрети, појединци) била корисна?

odlicna ideja. da saznamo nove stvari, da vidimo tudje stavove, da osetimo nesto van parlamentarnog smetlista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back