- Poruka
- 398.250
Тко има мање сисе, Мица ил Нина?
Koliko bi tek pricali o nasim sesi da ih imamo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тко има мање сисе, Мица ил Нина?
Je l' nemate plesnu školu u KG?
A ti misliš da će od razvlačenja postati veće...![]()
Koliko bi tek pricali o nasim sesi da ih imamo...![]()
jaje sesi, kakvi bakrači..pucajuće dvojke iiih !!!
Večeeeee![]()
Znaci probao si da ga razvlacis pa nije postao veci...![]()
Milica je napravila devetke i sad je bole ledja zbog težine.
Ja sam čuo da je tolka nimfomanka.![]()
Znaci probao si da ga razvlacis pa nije postao veci...![]()
laku noc ludaci![]()
od rodjenja
moram ti qpim slušni aparatitj .)
Au, znači tako ćemo!
![]()
Па и ово се може назвати блесом. Постоји теорија да људи и жене које добро блешу су добри у кревету, што има логике кад боље размислиш.
Него стварно треба у тај свингерски локал да се оде, то још нисам пробо а велика ми је жеља. Сутра могу ватикански шпијуни да ме убију, умрећу а нисам доживео то свингерско искуство за које верујем да је сјајно и драгоме Богу приступачно.
Баци фото..![]()
Davnih godina je ovde kod nas prikazan film This is Amerika. Bili su snimci iz čuveog Studia 54
![]()
I nije se igrao swing, nego disco muzika uz drogu, sex, alkohol. Bio je tada vrlo prestižan klub. Pa, zar bi ti u takavu Sodomu i Gomoru? Bolje da te ubije Boko Haram nego ovaj razvrat.
- - - - - - - - - -
A, ne. Ja te užasno ogromne prizore ne mogu da gledam.
Postaviće ona opet. Baš nju briga što šokira druge.
Разврат разврат него шта. То све релаксира човека и испуњава га духовним миром, а релаксиран човек најбоље помаже Отечеству и даје најбољи допринос реформама које су у току.
Odličan film !Davnih godina je ovde kod nas prikazan film This is Amerika. Bili su snimci iz čuveog Studia 54
![]()
I nije se igrao swing, nego disco muzika uz drogu, sex, alkohol. Bio je tada vrlo prestižan klub. Pa, zar bi ti u takavu Sodomu i Gomoru? Bolje da te ubije Boko Haram nego ovaj razvrat.
e.
Ti znaš da ja tebe izuzetno cenim. Ali tako pričaju.![]()
poz svima š'o vas ima
- - - - - - - - - -
Ima li šta novo ovih par dana dok me nije bilo?
Мора тај свингерски локал да се овери првом приликом.
A zasto vi sa takvim "svingerajskim" pricama ne biste otisli na LJiS gde im je realno i mesto?
Narocito sto poneki od vas kao vernici koji se predstavljaju, dopustaju izraz "svingeraj" u stavljanje u isti konteskt sa recju "bogougodno"?
Mislim, ja znam da je ovde vecina komunista, ali vas toboznje vernike, kako nije sramota da sa takvim uopste i pricate?