SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l' nemate plesnu školu u KG?

Па и ово се може назвати блесом. Постоји теорија да људи и жене које добро блешу су добри у кревету, што има логике кад боље размислиш.

Него стварно треба у тај свингерски локал да се оде, то још нисам пробо а велика ми је жеља. Сутра могу ватикански шпијуни да ме убију, умрећу а нисам доживео то свингерско искуство за које верујем да је сјајно и драгоме Богу приступачно.

Znaci probao si da ga razvlacis pa nije postao veci...z:mrgreen:

Mи смо имали ту теорију ко тинејџери. Такође ми је деда реко да од лука расте грешни блудиша, ко једе доста лука пошто нисам волео лук да једем као мали.

Иначе тај деда са кевине стране то је велики јеб.ач бијо својевремено, слава му и милост, мене је водијо по кафанама наручиво сам кока колу и ћевапе стално јер тад нисам пијо пиво.

Тад је била она кока кола добра у стакленим флашама, не мож да се пореди са овим сад што праве.

Па и ово се може назвати блесом. Постоји теорија да људи и жене које добро блешу су добри у кревету, што има логике кад боље размислиш.

Него стварно треба у тај свингерски локал да се оде, то још нисам пробо а велика ми је жеља. Сутра могу ватикански шпијуни да ме убију, умрећу а нисам доживео то свингерско искуство за које верујем да је сјајно и драгоме Богу приступачно.

Davnih godina je ovde kod nas prikazan film This is Amerika. Bili su snimci iz čuveog Studia 54
gracejones_studio-54.jpg

I nije se igrao swing, nego disco muzika uz drogu, sex, alkohol. Bio je tada vrlo prestižan klub. Pa, zar bi ti u takavu Sodomu i Gomoru? Bolje da te ubije Boko Haram nego ovaj razvrat.

- - - - - - - - - -

Баци фото..z:shock:

A, ne. Ja te užasno ogromne prizore ne mogu da gledam.

Postaviće ona opet. Baš nju briga što šokira druge.

Davnih godina je ovde kod nas prikazan film This is Amerika. Bili su snimci iz čuveog Studia 54
gracejones_studio-54.jpg

I nije se igrao swing, nego disco muzika uz drogu, sex, alkohol. Bio je tada vrlo prestižan klub. Pa, zar bi ti u takavu Sodomu i Gomoru? Bolje da te ubije Boko Haram nego ovaj razvrat.

- - - - - - - - - -

A, ne. Ja te užasno ogromne prizore ne mogu da gledam.

Postaviće ona opet. Baš nju briga što šokira druge.

Разврат разврат него шта. То све релаксира човека и испуњава га духовним миром, а релаксиран човек најбоље помаже Отечеству и даје најбољи допринос реформама које су у току.

Разврат разврат него шта. То све релаксира човека и испуњава га духовним миром, а релаксиран човек најбоље помаже Отечеству и даје најбољи допринос реформама које су у току.

Gandi uopšte nije upražnjavao sex i sexualnu energiju je transformisao u kreativnu. Svom otečestvu je dao ogroman doprinos. Ugledaj se na Gandija.

Ti znaš da ja tebe izuzetno cenim. Ali tako pričaju. :rumenko:

kada se nema drugog posla-abrovi su jedina zanimacija za neispunjenost..ama, volu ljudi da se itičU-barem glupostima :) :)

poz svima š'o vas ima

- - - - - - - - - -

Ima li šta novo ovih par dana dok me nije bilo?

pozzz pingvinko :heart:

i ja navratih da se "edukujem" malce, knap sam sa slobodnim vremenom :)

nensy :cmok2:

A zasto vi sa takvim "svingerajskim" pricama ne biste otisli na LJiS gde im je realno i mesto?

Narocito sto poneki od vas kao vernici koji se predstavljaju, dopustaju izraz "svingeraj" u stavljanje u isti konteskt sa recju "bogougodno"?

Mislim, ja znam da je ovde vecina komunista, ali vas toboznje vernike, kako nije sramota da sa takvim uopste i pricate?

A zasto vi sa takvim "svingerajskim" pricama ne biste otisli na LJiS gde im je realno i mesto?

Narocito sto poneki od vas kao vernici koji se predstavljaju, dopustaju izraz "svingeraj" u stavljanje u isti konteskt sa recju "bogougodno"?

Mislim, ja znam da je ovde vecina komunista, ali vas toboznje vernike, kako nije sramota da sa takvim uopste i pricate?

Срба тражи партнерку за клуб, јер га другачије наће пустити. а да се пријавиш.. можда промениш мишљење. никад се не зна.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back