SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
нема их у ово доба једино неке смрзнуте:zima2:

Pa da, smrznute, verovatno ih ima...

Čemu sad ovo? Niti sam te citirao, niti je moj post imao aluzije ka tebi.

Jesi opet pijana ili lečiš frustracije?

Ma sta bre nisi citirao kad si malpore i citirao i napisao bljuvotine?

Ne provociraj jer po tome si poznat i ne leci svoje frustracije i primitivizam, jer ih ovako neces izleciti, od kafane do kafane, od provokacije do provokacije, od dosadjivanja do dosadjivanja.

Ma sta bre nisi citirao kad si malpore i citirao i napisao bljuvotine?

Ne provociraj jer po tome si poznat i ne leci svoje frustracije i primitivizam, jer ih povako nheces izleciti.

Citirao sam tvoje bljuvotine i pitao za razlog tvog ponašanja, bez uvrede.

A što se tiče Pice, prokomentarisao sam Čobanicin post, ne vidim tu problem, e sad što si se ti pronašla, to nema veze sa mnom.

USGJJix.png

zcTMm1G.png

A malopre si je pljuvao. :sad2:

Jel smem da prenesem neke izjave sa Internog? :rotf:
slobodno :)
Nisi fer, i ja tebe volem i sve to, al' lepo priznaj pa da imamo ovaj...zdrav odnos, iživljavala si se svojevremeno na najbrutalniji način, bilo je dovoljno samo da se pojavim u ovoj kafani. :mrgreen:
meni se svidja ovaj odnos :zper:
nisam se bre izviljavala, nista manje od vas koji ste ubijali i korisnike i modove. mora da se zna neki red eb ga ;)

meni se svidja ovaj odnos :zper:
nisam se bre izviljavala, nista manje od vas koji ste ubijali i korisnike i modove. mora da se zna neki red eb ga ;)

Ni ja se ne bunim. :per:

Nekada je bilo opravdano, priznajem, umeo sam i ja da preteram, al' jednom si mi dala bzvz čak je par korisnika reklo da nema smisla, al' neka, ja nisam zlopamtilo, niko nije savršen. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Brišu mi postove i ovde :sad2:

Pa kad jednu pesmu kačiš deset puta. :per:

Nekada je bilo opravdano, priznajem, umeo sam i ja da preteram, al' jednom si mi dala bzvz čak je par korisnika reklo da nema smisla, al' neka, ja nisam zlopamtilo, niko nije savršen. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pa kad jednu pesmu kačiš deset puta.

Samo se sećaš. :rotf:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Pa kad jednu pesmu kačiš deset puta. :per:

One dve su slike ćoravi. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back