SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prvo, zar nisi u nemacku otisla kasnije. bastid :)
drugo, glupaco, to su slike stanova koje sam projektovala i uredila.
ono, kad vec visis na mom fejsu.
ja nemam problem da kacim slike i svog stana, ali ti imas. jer zivis u nekoj vrsti kontejnera, valjda zato ;)

mačko, živim u kontejneru, od socijale..i sta sad? :cool:

i ne lazi, te fotke na fejsu su od tvog stana...vidi se po komentarima ispod..videla sam jednom i iskidala se od smeha:rotf: takav seljacizam još nisam videla...

kakvo tvoje crno projektovanje, zna se kako kaplje lova za casadei...:zper:

i da, patriotkinje iz kalinovika ne nose modele mrskih im zapadnjačkih dizajnera...:evil:

- - - - - - - - - -

izvini a iz koje si zemlje poreklom kad si azil nasla u srbiji? :D

:roll:

mačko, živim u kontejneru, od socijale..i sta sad? :cool:

i ne lazi, te fotke na fejsu su od tvog stana...vidi se po komentarima ispod..videla sam jednom i iskidala se od smeha:rotf: takav seljacizam još nisam videla...

kakvo tvoje crno projektovanje, zna se kako kaplje lova za casadei...:zper:

i da, patriotkinje iz kalinovika ne nose modele mrskih im zapadnjačkih dizajnera...:evil:

a sta nose patriotkinje? :rotf: daj ti me prosvetli :zcepanje:

- - - - - - - - - -

iz aljbanije :aha:

Pustio sam da odslusam THCF i ovu Igraj i Pobedi pesmu, i prekinuo sam na pola. Ne zato sto je ne volim rep, ja mogu da slusam dobar napaljivacki rep, cak i rep sa samo dobrim ritmom, ali ovaj srpski rep je dno dna. Matrice su uzas, reci su klinacke i glupe, a energija je smesna.

pazi administratora i supermoderatora što su u elementu...:super:
nije ni čudo što je forum otišao u ***** krasni i služi za sprdnju svim drugim forumima u zemlji i regionu...:D
a jel? na primer?
kako šta nose? pa modele dizajnera izbosne, srbije, rusije...zar ja da te učim? :evil:

nonstop pljuješ po mrskom ti zapadu ali te to ne sprečava da nosiš njihove modele...:rumenko:
pa nisu stefano dolce, domeniko gabana i donatela versaci krivi za situaciju u srbiji :lol:

pazi administratora i supermoderatora što su u elementu...:super:
nije ni čudo što je forum otišao u ***** krasni i služi za sprdnju svim drugim forumima u zemlji i regionu...:D
admin i super su uvek u elementu:D i sta je strasno i problem da odgovoris sto te covek lepo pitao na tvoju pricu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back