SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Спрем’ те се. За три месеца истиче рок за постављање нових сандучића по ЕУ стандардима. Ко не испуни обавезу – биће кажњен од 2000 до 5000 динџи. :)

EU standardi su idealna stvar za vas komunjare koji se lozite na kontrolu drzave i drzavno vlasnistvo, i pljujete po tajkunima.

EU standardi su idealna stvar za vas komunjare koji se lozite na kontrolu drzave i drzavno vlasnistvo, i pljujete po tajkunima.

ou yea...:super:

- - - - - - - - - -

ti sigurno ne. moji otpatci su za tebe high class :)
nego, dokle ces da lazes cime se bavis :)

radim u kiosku, tj.ne, živim od socijale...:D

nije on tvoj otpadak već ti njegov...šutnuo te ko probijenu kofu..:D

ako ce te to smiriti, nek bude da je on mene sutnuo!
hocemo sad saznati u kom marketu radis azilantu ;)

ja jesam azilant, i to već skoro 19 godina, i toliko dugo imam samo jednog sponzora a ti? znam, krvav je tvoj hleb, nema svako želudac za to.. ;)

nego, aj se malo ovde fali sa fotkala stana, dnevne sobe, kupatila, spavaće sobe...koliki debil čovek mora da bude pa da na fejs kači tako nesto..:lol:

2zi0qc2.png

- - - - - - - - - -

covek prvo treba da krene od svog dvorista da bi presao na tudje :D

Jes' tako i ja sa Ninom... :rotf:

- - - - - - - - - -

Smrt svim doktorima!

Osim naše Sofije, ona je dobrica...

Ne d'o ti Bog da dođeš kod nje. :eek:

ja jesam azilant, i to već skoro 19 godina, i toliko dugo imam samo jednog sponzora a ti? znam, krvav je tvoj hleb, nema svako želudac za to.. ;)

nego, aj se malo ovde fali sa fotkala stana, dnevne sobe, kupatila, spavaće sobe...koliki debil čovek mora da bude pa da na fejs kači tako nesto..:lol:

prvo, zar nisi u nemacku otisla kasnije. bastid :)
drugo, glupaco, to su slike stanova koje sam projektovala i uredila.
ono, kad vec visis na mom fejsu.
ja nemam problem da kacim slike i svog stana, ali ti imas. jer zivis u nekoj vrsti kontejnera, valjda zato ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back