SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Милици је ерцовка, бре. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Зар се републичке агенције финансирају из сопствених прихода, и који су то? Нигде не нађох ни ко је директор те агенције.
Додуше, још пијем јутарњу кафицу...

Сандучићи... :D

Вест је од јуче:

Три месеца за замену сандучића

Али на сајту Републичке поштанске агенције стоји да је крајњи датум за промену сандучића 1. јануар 2016. :D

Овде је опис како треба да изгледа сандуче:

http://www.rapus.rs/korisnici/savet...umenti/166-tehnicki-uslovi-za-kucne-sanducice

- - - - - - - - - -

Добра је и тања. :mrgreen:

u clanu zakona lepo pise da je rok 5 godina.

tu sva prica pocinej i zavrsava oko rokova..a za 5 godina ko zna sta ce se sve desiti :)

sta ocekuju..da ljudi u zgradama lome zidove da bi menjali koniguraciju grupnih sanducica ? :dash:

u clanu zakona lepo pise da je rok 5 godina.

tu sva prica pocinej i zavrsava oko rokova..a za 5 godina ko zna sta ce se sve desiti :)

sta ocekuju..da ljudi u zgradama lome zidove da bi menjali koniguraciju grupnih sanducica ? :dash:

Наравно, знаш колико је ту могућности за разноразне 'тендере', а можда се углаве и неке друге 'самофинансирајуће' агенције.

Наравно, знаш колико је ту могућности за разноразне 'тендере', а можда се углаве и неке друге 'самофинансирајуће' агенције.

nema tu tendera jer svaka zgrada to menja za sebe i nalazi svoje majstore koji ce to uraditi.

- - - - - - - - - -

ja cu desno a ti levo, posle cemo da se menjamo :flert:

ja vec rekoh svojevremeno da je u svakom hot dogu virsla uvek u sredini :)

Вест је од јуче:

Три месеца за замену сандучића

Али на сајту Републичке поштанске агенције стоји да је крајњи датум за промену сандучића 1. јануар 2016. :D

Овде је опис како треба да изгледа сандуче:

http://www.rapus.rs/korisnici/saveti-korisnicima/79-rapus/dokumenti/166-tehnicki-uslovi-za-kucne-sanducice

- - - - - - - - - -

Добра је и тања. :mrgreen:

ja sam silom prilika izlomio ulaznu kapiju prosle godine i onda kad sam pravio novu kupio sam sanduce bas u posti...ako im ne odgovara njihovo sanduce nek se hebu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back