- Poruka
- 240.257
Bila nekad, sad je from Austria. Nego mi s obzirom na danasnje raspolozenje vise lezi onaj Leb i sol sto si postavio
Gaga from East Serbia rules!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila nekad, sad je from Austria. Nego mi s obzirom na danasnje raspolozenje vise lezi onaj Leb i sol sto si postavio
Gaga from East Serbia rules!!!

Зар се републичке агенције финансирају из сопствених прихода, и који су то? Нигде не нађох ни ко је директор те агенције.
Додуше, још пијем јутарњу кафицу...

ja cu sutra![]()

Вест је од јуче:
Три месеца за замену сандучића
Али на сајту Републичке поштанске агенције стоји да је крајњи датум за промену сандучића 1. јануар 2016.
Овде је опис како треба да изгледа сандуче:
http://www.rapus.rs/korisnici/savet...umenti/166-tehnicki-uslovi-za-kucne-sanducice
- - - - - - - - - -
Добра је и тања.![]()

Да није из Лабове куле?![]()
des nina, ajmo da se mazimo![]()

u clanu zakona lepo pise da je rok 5 godina.
tu sva prica pocinej i zavrsava oko rokova..a za 5 godina ko zna sta ce se sve desiti
sta ocekuju..da ljudi u zgradama lome zidove da bi menjali koniguraciju grupnih sanducica ?![]()
To pitaj te sto su zapoceli. Ja sam covek skroman, porodican i tako to ...![]()
Милици је ерцовка, бре.
- - - - - - - - - -
Сандучићи...![]()
des nina, ajmo da se mazimo![]()

Sa tobom necu...zbog picajzzli...rece mica da si prenosilac..Evo seksi smene, ode tab, dođe Nina.![]()

moracemo vidis da je ljubomorko....hocemo da pustimo i taba kod nas?![]()

u clanu zakona lepo pise da je rok 5 godina.
tu sva prica pocinej i zavrsava oko rokova..a za 5 godina ko zna sta ce se sve desiti
sta ocekuju..da ljudi u zgradama lome zidove da bi menjali koniguraciju grupnih sanducica ?![]()
moracemo vidis da je ljubomorko....![]()

Наравно, знаш колико је ту могућности за разноразне 'тендере', а можда се углаве и неке друге 'самофинансирајуће' агенције.
ja cu desno a ti levo, posle cemo da se menjamo![]()

Вест је од јуче:
Три месеца за замену сандучића
Али на сајту Републичке поштанске агенције стоји да је крајњи датум за промену сандучића 1. јануар 2016.
Овде је опис како треба да изгледа сандуче:
http://www.rapus.rs/korisnici/saveti-korisnicima/79-rapus/dokumenti/166-tehnicki-uslovi-za-kucne-sanducice
- - - - - - - - - -
Добра је и тања.![]()
nema tu tendera jer svaka zgrada to menja za sebe i nalazi svoje majstore koji ce to uraditi.
ja cu desno a ti levo, posle cemo da se menjamo![]()