- Poruka
- 204.101
Vratio se iVar kamičak, jeee. Desi pajserko, š'a ima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vratio se iVar kamičak, jeee. Desi pajserko, š'a ima?
Presusaj prvo ovu super pesmu koju sam postavio.
Presusaj prvo ovu super pesmu koju sam postavio.
Destka. Plus za cameo Malkom Mekdauela.
YBT I Ashley Laurence is Hellraisera! Go Kirsty!
Inace Hellraiser je jedan izuzetno poucan film o tome da ne treba ostajati u vezi u kojoj vise nema ljubavi.
Ako se to dogodi, vasa zena ce preko magicne kutije nauciti da komunicira sa vasim zlim bratom koji je u nekoj vrsti sadomazohistickog pakla, i ubijace ljude koje upozna u baru da bi im on usisao zivotnu energiju i da bi se regenrisao, na tavanu, dok vi to ne primecujete.

Inace Hellraiser je jedan izuzetno poucan film o tome da ne treba ostajati u vezi u kojoj vise nema ljubavi.
Ako se to dogodi, vasa zena ce preko magicne kutije nauciti da komunicira sa vasim zlim bratom koji je u nekoj vrsti sadomazohistickog pakla, i ubijace ljude koje upozna u baru da bi im on usisao zivotnu energiju i da bi se regenrisao, na tavanu, dok vi to ne primecujete.
šta to gledate, gorećete u paklu..![]()
Ja sam Slipknot slusao kada sam bio klinac, a ova pesma je iz perioda kada su sazreli. Mislim, oseca se taj bes u muzici i dalje, ali je kultivisan i zreliji. Ova pesma je jedna fenomenalna ljubavna emocija, skroz neocekivano od Slipknota. Ali njihov pevac ima drugu grupu, koja je neki alternativni rok i post grunge, i ova pesma je u tom stilu..

pa naravno da slušaš tako nešto...tebe i ne mogu da zamislim da lumpuješ uz recimo zvezde granda...![]()

pa naravno da slušaš tako nešto...tebe i ne mogu da zamislim da lumpuješ uz recimo zvezde granda...![]()

jesi vid'o original, sa onim bugarkama?![]()

Pa to ja pokusavam da naucim Refketa modernoj kulturi.
Hellraiser je super film, a i cela fransiza je zakon. Moj omiljeni film je sa onim detektivom, valjda je 5-i.

Da, Inferno![]()
au bas imas srece, ja nemam nista tako egzoticno na tavanu....samo prasincinu i povremenu promaju

Cenim da je knjiga po tvom ukusu.

Kami ne lumpuje. Hajde što on ne voli društvo (ljude) nego što ni društvo ne voli njega.
Zato utehu nalazi u kemijanju sa onim energijama.![]()